Παραδόσεις Αμαξιδίων

31 Μάϊου 2022: Παράδοση 2 αναπηρικών αμαξιδίων στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Π&Α  ΚΥΡΙΑΚΟΥ"


Οι εργαζόμενοι στην COCA COLA HBC, από την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών πρόσφεραν στον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ 2 αναπηρικά αμαξίδια τα οποία τα δωρίσαμε στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Π&Α Κυριακού με μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά που για ακόμα μία φορά καταφέραμε να δώσουμε μία μικρή βοήθεια στις μεγάλες ανάγκες του Νοσοκομείου.
Τα αμαξίδια παραλάβαν η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Μαρία Γεράλη και η κυρία Χριστίνα Μεϊντάνη Υπεύθυνη του Γραφείου Διαχείρισης Αποβλήτων, από τον εκπρόσωπο για την COCA COLA κύριο Μανώλη Ντυλγκερί και την κυρία Βιβή Βάγγαλη.
Συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σε κάθε αίτημα που δεχόμαστε και παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε προσπαθούμε να δίνουμε την βοήθειά και την στήριξή μας σε όποιον πραγματικά την έχει ανάγκη.
Αισίως έχουν δοθεί 204 αναπηρικά αμαξίδια!!!

20 Ιανουαρίου 2021: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου 


Το 202ο αμαξίδιο δόθηκε σήμερα από την Βιβή Βάγγαλη στο 5ο ΚΑΠΗ Νίκαιας!!!


28 Αυγούστου 2021: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου


Το 199ο αμαξίδιο δόθηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας - Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (ΕΟΔΠΕΑ) έπειτα από την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών τα οποία δόθηκαν στον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ.
Το αμαξίδιο παρέδωσε η Βιβή Βάγγαλη στον εθελοντή της ομάδας κύριο Νίκο Σταματόπουλο.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Χρήστο Κανελλίδη, Υπεύθυνο Προγραμματισμού και Δράσεων της Ομάδας για την συνεργασία του.


20 Αυγούστου 2021: Παράδοση ειδικού τύπου αμαξιδίων


Λίγο πριν ο Covid-19 μας χτυπήσει την πόρτα, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε καθημερινά και ενώ είχαμε τελειώσει με την παράδοση ενός ακόμα αμαξιδίου στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", καθίσαμε να συζητήσουμε πίνοντας καφέ με την πολύ καλή φίλη πια Αλεξάνδρα Νάκα, Υπεύθυνη Διαχείρισης Υγειονομικής Μονάδας - Ανακύκλωσης του νοσοκομείου.
Την ρώτησα αν υπάρχουν ανάγκες στο νοσοκομείο και η απάντησή της ήταν η εξής: "Έχουμε πολλές ανάγκες αλλά θα ήθελα να σου ζητήσω μία μεγάλη χάρη. Αν μπορείς κάνε κάτι για να παρέχουμε αμαξίδια στην Ογκολογική Μονάδα του "ΕΛΠΙΔΑ" το οποίο στεγάζεται στο "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".
Δεν θα πω περισσότερα, δεν χρειάζεται άλλωστε...
Ομολογώ πως τον ενάμιση τελευταίο χρόνο η αγωνία για να βρούμε τα χρήματα για τα συγκεκριμένα αμαξίδια ήταν μεγάλη μιας και είναι ειδικού τύπου και ακριβά.
Την λύση την έφερε για ακόμα μία φορά η GROURAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και τους ευχαριστούμε όλους θερμά διότι μόλις έλαβε το αίτημα μας, που ομολογώ αρνήθηκαν αρκετοί, έσπευσε άμεσα στην κατάθεση των χρημάτων για την δωρεά των πολύτιμων αυτών αμαξιδίων.
Και πως να μην ευχαριστήσω από καρδίας για ακόμα μία φορά την εξαιρετική Λαμπρινή Κωλέττα τόσο προσωπικά όσο και ως εκπρόσωπος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ" για την μεγάλη ευαισθησία της στα τόσο φλέγοντα αυτά ζητήματα που δυστυχώς παρουσιάζονται τόσο διαφορετικά στις περίεργες αυτές μέρες που διανύουμε.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες, θα αρκεστώ να γράψω μόνο πως αυτά τα αμαξίδια θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην μεταφορά των παιδιών για τα αυτονόητα από τους ανθρώπους που εργάζονται στο νοσοκομείο και που δίνουν τον δικό τους αγώνα στην Ογκολογική Μονάδα στηρίζοντας παιδιά και γονείς.
Στην παράδοση των αμαξιδίων που έγινε την Παρασκευή 20/08/2021 παρευρέθησαν οι: Κα Η Αλεξάνδρα Νάκα, η κα Ασημακοπούλου, Τομεάρχης στην Νοσηλευτική Υπηρεσία, ο κος Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, Νοσοκόμος-Τραυματιοφορέας του νοσοκομείου και η Βιβή Βάγγαλη, Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ".
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάνο Βεριβάκη που ήταν δίπλα μου και στήριξε για ακόμα μία φορά τις δράσεις του Συλλόγου.
Τα λόγια περιττά, οι φωτογραφίες τα λένε όλα!
Ο επόμενος στόχος είναι να βρεθούν αμαξίδια για το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εδώ καλώ όλους εσάς να μας βοηθήσετε να δωρίσουμε τα αμαξίδια.
Τα αριστεία λοιπόν αξίζουν σε όλους εσάς που δίνετε καθημερινό αγώνα σε τριτοκοσμικές συνθήκες και όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας περάσουν ότι όλα είναι ρόδινα και ωραία μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

30 Ιουλίου 2021: Παράδοση αμαξιδίουΤην Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 παραδόθηκε το 193ο αμαξίδιο από τα καπάκια που συγκέντρωσε η Mega Brokers Ασφαλιστική και ο Εκπολιστιστικός Σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νιας.Το αμαξίδιο παράδωσε η Πρόεδρος του Αγάπη για Ζωή, Βιβή Βάγγαλη στον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νιας " Αξέχαστες Πατρίδες", κύριο Φάνη Κοντοχρήστο, παρευρέθηκαν επίσης η Γραμματέας κα Άννα-Μαρία Προκοπίδου και ο Σύμβουλος κος Στέλιος Σωτηριάδης. Το αμαξίδιο θα το διαθέσουν στο Μπαμπαλιό για όποιον το έχει ανάγκη!!!
Σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μια φορά!!!!!

29 Απριλίου 2021: Παράδοση αμαξιδίου


Το 192ο αμαξίδιο παραδόθηκε σήμερα 29/04/2021 από την Πρόεδρο του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ" Βιβή Βάγγαλη στην αγαπημένη μας κυρία Δομινίκη για τις ανάγκες του Ιερού Νάου Ευγγελιστρίας στον Πειραιά. Το αμαξίδιο δόθηκε από την συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών. Να ευχαριστήσουμε την καλή μας φίλη Μαργαρίτα που είναι πάντα παρούσα στην μεταφορά των πλαστικών καπακιών στον σύλλογο.

26 Απριλίου 2021: Παράδοση αμαξιδίου 


Το 191ο αμαξίδιο παραδόθηκε σήμερα, 26 Απριλίου 2021 στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Νέας Σμύρνης έπειτα από την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών τα οποία συγκέντρωσε η Υπηρεσία Καθαριότητας.
Στην παράδοση του αμαξιδίου παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας καθαριότητας κος Γιώργος Κρικρής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κος Παναγιώτης Γιατζίδης και η Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ" κα Βιβή Βάγγαλη.
Συνεχίζουμε την εξαιρετική μας συνεργασία.!

23 Μαρτίου 2021: Παράδοση αμαξιδίων στο ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"


Η ευαισθησία των ανθρώπων εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και εξαιρετικά συγκινητική.
Η ανάγκη για αμαξίδια στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" βρήκε άμεση ανταπόκριση από δύο ευαίσθητους ανθρώπους .
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον ηθοποιό, κο Νίκο Αντωνίου και την ιατρό χειροπρακτικής, κα Αργυρώ Μόσχου για την ευγενική χορηγία δύο αναπηρικών αμαξιδίων για την κάλυψη των αναγκών της Χειρουργικής και της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου.
Το αμαξίδιο παρέλαβε η εξαιρετική Αλεξάνδρα Νάκα, Υπεύθυνη Διαχείρισης Υγιεινής Αποβλήτων και Ανακύκλωσης, σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.
Στην παράδοση παρούσα ήταν η Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ", Βιβή Βάγγαλη.
Αισίως έχουν δοθεί μέχρι σήμερα 190 αναπηρικά αμαξίδια χάρη σε όλους εσάς που πιστεύετε και στηρίζετε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

12 Μαρτίου 2021: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Γ.Ν.Α. "Η ΕΛΠΙΣ"Σήμερα 12 Μαρτίου 2021 παραδόθηκε το 187ο αναπηρικό αμαξίδιο στο Γ.Ν.Α. "Η ΕΛΠΙΣ", το οποίο δώρισαν η Coca Cola Hbc και οι υπάλληλοι της εταιρείας. Η παράδοση έγινε από την Πρόεδρο του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, Βιβή Βάγγαλη και τον εκπρόσωπο της Coca Cola Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.
Παρούσες στην παράδοση ήταν η Διοικητική Διευθύντρια κα Ειρήνη Καριατλή, η Διοικητική Υποδιευθύντρια κα Σταυρούλα Δημητρακοπούλου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Χαμαϊδή Κοντογιάννη, η Υπεύθυνη Διαχείρισης Υλικού κα Ιωάννα Μέλη και η αγαπητή μας κα Ευθυμία Φουσέκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Δωρεών.
Ο Covid 19 άλλαξε πολλές συνήθειές μας και σε πολλούς από εμάς τον τρόπο ζωής μας, όμως κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές.
Η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ζωή για κάποιους ανθρώπους παραμένει σταθερή αξία.
Όσο κι αν οι συνθήκες είναι τραγικά δύσκολες θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας με όποιον τρόπο μπορούμε σε όλους τους μάχιμους ιατρούς, το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό, στους εργαζομένους σε όλους τους τομείς που απαιτεί ένα νοσοκομείο καθώς και στην Διοίκηση.
Να τους ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά και την εκτίμηση για το αγώνα που δίνουν υπέρ της ανθρώπινης ζωής, πραγματικοί ήρωες σε επικίνδυνες μάχες.

3 Ιανουαρίου 2021: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στον Σύνδεσμο ΑμοργίνωνΤο 1ο αμαξίδιο για το 2021 (186 στο σύνολο) παραδόθηκε σήμερα στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Αμοργίνων κυρία Άννα Γιαννάκου - Πάσχου από την Πρόεδρο του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ Βιβή Βάγγαλη. Από την παράδοση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πολύ καλός φίλος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αμοργίνων Γιώργος Θηραίος!
Το αμαξίδιο αυτό είναι από την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών που παραδόθηκαν στον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ από τον Σύνδεσμο Αμοργίνων και τον Σύνδεσμο Απανταχού Κείων.
Το αμαξίδιο θα δοθεί στην Δονούσα.
Οι καλές συνεργασίες έχουν όμορφα αποτελέσματα!!!
Συνεχίζουμε!


23 Δεκεμβρίου 2020: Παραλαβή αναπηρικού αμαξιδίου από την Coca Cola Hbc

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020 η Coca Cola Hbc και οι υπάλληλοί της δώρισαν για ακόμα μία φορά ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο δεν έχει ακόμα αποφασισθεί σε ποιο κρατικό νοσοκομείο της χώρας μας θα δοθεί.
Εν μέσω εγκλεισμού και πανδημίας οι δράσεις όλων μας δείχνουν να συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον την κοινωνική προσφορά, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Σας ευχαριστούμε για την αρωγή σας στο έργο μας!4 Νοεμβρίου 2020: Παράδοση ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Χανίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"


Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, εν μέσω πανδημίας και περίεργων αντίξοων συνθηκών παραδώσαμε στο Γ.Ν. Χανίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ιατροτεχνικό εξοπλισμό (θερμόμετρα υπερύθρων και οξύμετρα δακτύλου) τα οποία παρέλαβε ο Νίκος Κουνδουράκης Δ/ντης Παγίων του νοσοκομείου. Η συνεργασία μεταξύ πολλών ανθρώπων, η οποία στηρίζεται καθαρά στον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια φέρνει πολύ όμορφα και ουσιαστικά αποτελέσματα.
Ο ιατροτεχνικός εξοπλισμός αγοράστηκε από το αντίτιμο των πλαστικών καπακιών τα οποία συγκέντρωσε το Leroy Merlin Αεροδρομίου και προσφέρθηκε στο Γ.Ν. Χανίων ως φόρο τιμής και σεβασμού στην μνήμη της αξιόλογης συναδέλφου τους Σοφίας Τσ. η οποία έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν λίγο καιρό.
Την παράδοση έκανε ο εκπρόσωπος του Leroy Merlin και υπεύθυνος για την δράση κος Μάνος Βεριβάκης και η κα Βιβή Βάγγαλη Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ".
Ο ιατροτεχνικός εξοπλισμός δεν θα μπορούσε να φτάσει στον προορισμό του χωρίς την πολύτιμη χορηγία των εισιτηρίων από την ΑΝΕΚ LINES και την BLUE STAR FERRIES, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Άννα Νικολακάκη για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Δαμουλή Βοτζάκη και την κα Ρίτσα Δεικτάκη για την ζεστή φιλοξενία τους στα διαμερίσματα Jasmine στο Μάλεμε Χανίων.
Και φυσικά τον κο Νίκο Καλπάκη που χωρίς την σημαντική βοήθειά του δεν θα μπορούσαμε να παραδώσουμε άμεσα τα πλαστικά καπάκια στην ανακύκλωση.


18 Σεπτεμβρίου 2020: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

Την Παρασκευή 18/09/2020 παραδόθηκε και το 185ο αμαξίδιο στον νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Αγίας Σοφίας".
Και αυτό το αμαξίδιο ήταν μία ευγενική χορηγία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας.
Το αμαξίδιο το παρέδωσαν η πρόεδρος του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, Βιβή Βάγγαλη, ο Νίκος Καλπάκης και ο καλός συνεργάτης του Σπύρος και το παρέλαβε η κυρία Αλεξάνδρα Νάκα, Υπεύθυνη Επιτροπής Αποβλήτων του Νοσοκομείου.
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, για ακόμα μία φορά τον κύριο Νίκο Καλπάκη για την εθελοντική, ανιδιοτελή βοήθειά του, τόσο στην μεταφορά των αμαξιδίων στο νοσοκομείο όσο και την παραλαβή των πλαστικών καπακιών και την μεταφορά τους στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης...το επόμενο αμαξίδιο που θα παραδοθεί θα είναι από την συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών που συγκεντρώνουν με τόση αγάπη οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο!
Όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι...όλα τα μπορούν!

18 Σεπτεμβρίου 2020: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ΠΑΙΔΩΝ "Π & Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ


Την Παρασκευή 18/09/2020 παραδόθηκε το 184ο αμαξίδιο στον νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Αγλαΐας Κυριακού".
Το αμαξίδιο το πρόσφερε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας.
Το αμαξίδιο το παρέδωσαν η πρόεδρος του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, Βιβή Βάγγαλη, ο Νίκος Καλπάκης και ο καλός συνεργάτης του Σπύρος και το παρέλαβε η κυρία Χασκή Διαμάντω, Προϊσταμένη Δημόσιας Υγείας του Νοσοκομείου.
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Νίκο Καλπάκη για την εθελοντική, ανιδιοτελή βοήθειά του, τόσο στην μεταφορά των αμαξιδίων στο νοσοκομείο όσο και την παραλαβή των πλαστικών καπακιών και την μεταφορά τους στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης!
Όταν οι άνθρωποι θέλουν, όλα τα μπορούν!!!


14 Σεπτεμβρίου 2020: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο 

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 παραδώσαμε το 183ο αμαξίδιο!!!
Ευχαριστούμε την προϊσταμένη της κοινωνικής υπηρεσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου κα Βασιλάκου Φωτεινή, η οποία για 2η φορά παρέλαβε από την Αγάπη για Ζωή αμαξίδιο απλού τύπου. Ευχαριστούμε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟ για την πολύτιμη προσφορά του σε αναπηρικά αμαξίδια, ώστε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να μπορέσουν τα Νοσοκομεία μας να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες τους. Την παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κα Βάγγαλη Βιβή. Το αμαξίδιο για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο παρέλαβε η Θεώνη Δημητριάδου η οποία εθελοντικά μεταφέρει τα καπάκια του νοσοκομείου στον σύλλογό μας.Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου που συστηματικά συγκεντρώνουν πλαστικά καπάκια!

2 Ιουλίου 2020: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου και παραλαβή πλαστικών καπακιών


Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες σταθερές, και χαίρεσαι τη διαδικασία και την επικοινωνία. Μια από αυτές είναι όταν ο Γιώργος και ο Δημήτρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και όχι μόνο μαζεύουν καπάκια αλλά και προσφέρουν αμαξίδια στα ιατρικά κέντρα στις όμορφες Κυκλάδες μας. Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Πορίχης Πρόεδρος των απανταχού Κείων και ο Γιώργος Θηραίος από τον Σύνδεσμο Αμοργίνων, θα παραδώσουν το αμαξίδιο στο ιατρείο Κύθνου,για να καλυφθούν οι ανάγκες του ιατρείου. Τα καπάκια τα οποία μας έφεραν αυτή τη φορά θα προστεθούν στη μεγάλη προσπάθεια για την αγορά ενός ειδικού τύπου αμαξιδίου. Ευχαριστούμε για την προσφορά, για τη συνεργασία και την αλληλεγγύη.


26 Ιουνίου 2020: Δωρεά του Συλλόγου μας οι πατερίτσες για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου ατόμων με ακρωτηριασμό έχει προκριθεί στο Euro 2020 (το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί εντέλει το 2021 εξαιτίας της πανδημίας).
Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Πολωνίας και πιστεύει σε μια δυναμική εμφάνιση. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή έκανε δωρεά τις αθλητικές πατερίτσες οι οποίες είναι απαραίτητες για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας.
Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, επί σειρά ετών... τον εξαιρετικό και αεικίνητο Δημήτρη Πετρούνια! Μας γνωστοποίησε τις ανάγκες της Εθνική μας ομάδας και μετά από λίγο διάστημα με δικά μας έσοδα, προχωρήσαμε στην αγορά των πατεριστών! Ευχόμαστε ολόψυχα Νίκες και έπαθλα! Να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα με κόσμο!
Είμαστε κοντά σας, είμαστε πολλοί, είμαστε μαζί!
#Agapigiazwi #Euro2020# #Euro2021# #Stopcovid19

16 Ιουνίου 2020: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στον ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"


Σήμερα 16/06/2020 παραδόθηκε ένα απλού τύπου αμαξίδιο στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ". Μετά από πολλά εμπόδια, λόγω Covid-19, το αμαξίδιο έφτασε στον προορισμό του. Με την χρηματική δωρεά δύο ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας, αλλά και η αξιέπαινη και συστηματική βοήθεια του κου Καλπάκη συγκεντρώνοντας τα καπάκια, έφερε ετούτο το όμορφο αποτέλεσμα.Ιδιαίτερες ευχαριστίες από αυτό το δημόσιο βήμα στην κα Αλεξάνδρα Νάκα, Υπεύθυνη Επιτροπής Αποβλήτων, που όλο αυτό το διάστημα ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί μας και που παρέλαβε σήμερα το αμαξίδιο. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον αξιότιμο κο Διοικητή, Παπασάββα Εμμανουήλ, καθώς και τη Διευθύνουσα Νοσηλευτικής, κα Κουρδάκη Ελένη, και τέλος τον Αναπληρωτή κ. Ιωάννη Παύλου...
Ο Νίκος Καλπάκης είναι από τους ανθρώπους εκείνους που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό την ανιδιοτελή προσφορά προς το έργο του Αγάπη για Ζωή. Κανένα εμπόδιο δεν τον σταμάτησε και καμία δικαιολογία δεν έκανε τον άνθρωπο αυτό να κάνει πίσω σ' αυτό που αποκαλούμε Βοήθεια! Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση δεν είναι η ευτελώς εννοούμενη φιλανθρωπία, αλλά η ουσία της ύπαρξης μιας υγιούς κοινωνίας και μιας υγιούς σχέσης μεταξύ ανθρώπων, που δεν δρουν με δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Θα κλείσω ετούτο το κείμενο με έναν στίχο: 'κι ήμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα. Κι αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα"

12 Ιουνίου 2020: Μία "παράξενη" παράδοση ειδικού τύπου αμαξιδίου

Φίλες και φίλοι, εθελοντές και εθελόντριες, συνεργάτες και υποστηρικτές, εν μέσω της βαθιάς κρίσης και αποδιοργάνωσης που έφερε η πανδημία εξαιτίας του Covid-19, σχεδόν επί 3μήνου δεν βρισκόμασταν στα γραφεία μας. όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ενεργούσαμε με εξ αποστάσεως ενέργειες ώστε να συνεχιστεί το κοινωνικό μας έργο. Η κοινωνική προσφορά, δεν γνωρίζει ωράριο, μέρες και δυσκολίες. Οφείλει να είναι σταθερή στις επάλξεις γιατί οι ανάγκες ποτέ δεν τελειώνουν. Εχθές 11/06/2020 παραδόθηκε ένα ιδιαίτερο αμαξίδιο, στη μικρή μας φίλη Μαριλένα.

Με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε η παράδοση του 100% εξατομικευμένου αμαξιδίου 525 HandmadeWheelchairs.

Η δωρεά του αναπηρικού αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε με μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaarπου διοργάνωσαν οι Μαθητικές Κοινότητες του Σχολείου Εκπαιδευτική Αναγέννηση έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Συλλόγου Αποφοίτων, των εκπαιδευτικών και της Διοίκησης του Σχολείου.

Έτσι λοιπόν, αντιπροσωπεία της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου, αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Λυκείου κύριο Ισίδωρο Σιδέρη, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριο Κωνσταντίνο Δαή, τον Πρόεδρο του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου Δημήτρη Κατσαούνο, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κύριο Νικόλα Τσιλιβαράκο και φυσικά την Πρόεδρο του Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή» κυρία Βιβή Βάγγαλη, επισκέφθηκε την Μαριλένα και την οικογένειά της.

Η χαρά όλων ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Παρά τις δυσκολίες και τις τεράστιες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που χαράξαμε με υπευθυνότητα και πάνω απ' όλα αγάπη για τον τον Άνθρωπο!

13 Μαρτίου 2020: Παράδοση αμαξιδίου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες. Αχαρτογράφητα νερά για ολόκληρο τον πλανήτη. Παρ' όλα αυτά στα πλαίσια της ασφάλειας συνεχίζουμε τις προγραμματισμένες παραδόσεις αμαξιδίων. Ελπίζουμε σύντομα όλο αυτό να λήξει.
Το αμαξίδιο παραδόθηκε στο ΑΛΜΑ. Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που βοήθησαν με τα καπάκια και που ήρθαν ως το γραφείο για την παραλαβή του αμαξιδίου.

26 Φεβρουαρίου 2020: Παράδοση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού

Η συνεργασία μεταξύ πολλών ατόμων, φορέων, εταιρειών και του συλλόγου για ακόμη μια φορά απέδειξε την ομορφιά της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ενότητας, με κοινό παρανομαστή το κοινό καλό των πολιτών. Ο Αγάπη για Ζωή μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων Άγιος Γεώργιος, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, δωρεά της GROUPAMA Ασφαλιστικής! Αδύνατη θα ήταν η διαδικασία χωρίς, για ακόμη μια φορά, την προσφορά δωρεάν εισιτηρίων της ANEK LINES. Ευχαριστούμε θερμά την Κωλέττα Λαμπρινή, & την κα Άννα Νικολακάκη. Την παράδοση του υλικού έκανε η κα Βάγγαλη, ενώ την παραλαβή για το νοσοκομείο ο κος Κουνδουράκης Δ/ντης Παγίων. Η συνέχεια έπεται υπέροχη! 

14 Φεβρουαρίου 2020: Μία ιδιαίτερη παράδοση αμαξιδίου

Μετά από 20 μήνες δοκιμών, για πρώτη φορά κατασκευάστηκε ένα αμαξιδιο μοναδικό για τον Άγγελο, το οποίο θα μπορεί να προσαρμόζεται για πάντα πάνω στην σωματική του ανάπτυξη, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αυτό αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Είμαστε περήφανη ως ομάδα για τη συνεργασία μας με τον κ. Φαίδρο Παναγόπουλο. Είμαστε τυχερές που άνθρωποι όπως ο Βασίλης και η Κατερίνα δίνουν το παρόν στις κοινωνικές επάλξεις. Αισθανόμαστε δέος μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής, αυτής της οικογένειας! Κάθε αμαξίδιο είναι μια ιστορία ξεχωριστή! Κάθε παράδοση είναι και μια νίκη!

3 Φεβρουαρίου 2020: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα στα γραφεία του Αγάπη για Ζωή παραδόθηκε το 175ο αναπηρικό αμαξίδιο. Το αμαξίδιο παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη με σκοπό να δοθεί σε έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. Το εν λόγω αμαξίδιο είναι προσφορά της εταιρείας Coca Cola Hellenic Bottling...
28 Ιανουαρίου 2020: Παράδοση αμαξιδίου

Το αγαπητό μέλος μας Ελένη Αμπαρτζίδου, παρέδωσε σήμερα στο Νοσοκομείο Γεννηματάς ένα απλού τύπου αναπηρικό αμαξίδιο, προσφορά της εταιρείας Coca-Cola Hellenic. Το αμαξίδιο, θα βοηθήσει τους εργαζόμενους αλλά και τους ασθενείς του νοσοκομείου.

25 Ιανουαρίου 2020: Παράδοση αμαξιδίου στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης

Η 173η παράδοση αμαξιδίου είναι γεγονός! Το αμαξίδιο παραδόθηκε στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης. Για τη συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών συνεργάστηκαν ο σύλλογος γυναικών Μεγαλόπολης Καλλιστώ, φορείς, σύλλογοι και πολίτες του δήμου. Τον Αγάπη για Ζωή εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κατερίνα Μπαλαγούρα. Την παραλαβή του αμαξιδίου έκανε η πρόεδρος του συλλόγου Καλλιστώ κα Αθανασία Γκέκα. Ο Σύλλογος Καλλιστώ με τη σειρά του δώρισε το αμαξίδιο στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του τομέα "Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας". Ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Τσόπελα για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε θερμά τις γυναίκες του συλλόγου Καλλιστώ για τη συστηματική προσπάθεια συλλογής καπακιών και την άριστη συνεργασία. Το πάνελ της συζήτησης συντόνισε η κα Μπρακουμάτσου Μαρία. Με αμέριστη προσοχή το κοινό άκουσε τον κ Τάκη Παρασκευόπουλο και την κα Αφροδίτη Δημοπούλου από το σύλλογο ΑμεΑ εν δράσει Τρίπολης. Τέλος το κοινό μάγεψε με τον επιστημονικό και τόσο ανθρώπινο λόγο του ο γιατρός κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, Διευθυντής στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εις το επανιδείν!

23 Ιανουαρίου 2020: Παράδοση αμαξιδίου & παραλαβή πλαστικών καπακιών


Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε θερμά τον φίλο και άξιο συνεργάτη Γιώργο Θηραίο από τον Σύνδεσμο των Αμοργίνων για τα δεκάδες χιλιάδες καπάκια που συγκέντρωσε. Εξίσου, ευχαριστούμε θερμά, τον Δημήτρη Πορίχη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Απανταχού Κείων για την τεράστια προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών. Ευχαριστούμε θερμά όλους του κατοίκους της Αμοργού και της Κέας, για τη συνεχή και σταθερή συνεργασία. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια τον κ. Κωσκορέλο!

Ένα ακόμη αμαξίδιο είναι γεγονός, χάρη στην ειλικρινή, συνολική, και αξιέπαινη προσπάθεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων. Ο εθελοντισμός, είναι μέρος της ζωής μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές, τους αφανείς ήρωες που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό! Το 172 αμαξίδιο είναι γεγονός! Την παράδοση του αμαξιδίου, πραγματοποίησε η πρόεδρος του Αγάπη για Ζωή κα Βιβή Βάγγαλη, η οποία επί 20 συναπτά έτη έχει αφιερώσει τη ζωή της, στον εθελοντισμό και στην προσφορά για όποιον συνάνθρωπο έχει ανάγκη... αν και η ιδέα της ανακύκλωσης ξεκίνησε από τη Γαλλία, στην Ελλάδα μέσω του Αγάπη για Ζωή, γιγαντώθηκε και έχει πάρει πλέον διαστάσεις πανελλαδικές.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την επί πολλά έτη σταθερή συνεργασία

27 Δεκεμβρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Οι καλές συνεργασίες φέρνουν και άριστα αποτελέματα!
Στις 27 Δεκεμβρίου 2019 παραδόθηκε στον Δήμο Νέας Σμύρνης το 169ο αναπηρικό αμαξίδιο!
Η παράδοση του αμαξιδίου έγινε απο την Πρόεδρο Βιβή Βάγγαλη και την Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Μπαλαγούρα. Το αμαξίδιο παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικής και η Αναστασία Τσώνη.
Ανακύκλωση, προστασία του περιβάλλοντος, προσφορά στους συνανθρώπους μας οι οποίοι χρειάζονται την στήριξή μας!

20 Δεκεμβρίου 2019: Μία "δική μας" παράδοση αμαξιδίου

Μια ιδιαίτερη παράδοση στον δικό μας άνθρωπο... τον εθελοντή Θανάση! Το αμαξίδιο προορίζεται για την κα Σταμάτα, την 83 χρονη και γλυκύτατη πεθερά του, η οποία εξαιτίας πολλών προβλημάτων υγείας, είναι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι... το αμαξίδιο αυτό θα βοηθήσει το Θανάση και τη γυναίκα του, να τη σηκώσουν και να της δώσουν τη δυνατότητα να βγει και πάλι έξω από το σπίτι.

18 Δεκεμβρίου 2019: Δωρεά 2 αμαξιδίων από την Coca Cola Hellenic

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Coca- Cola Hellenic, μας δώρισε 2 αναπηρικά αμαξίδια, απλού τύπου, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Την παράδοση για την Coca- Cola Hellas, πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, ενώ την παραλαβή για τον Αγάπη για Ζωή έκανε η πρόεδρος κα Βιβή Βάγγαλη.


28 Νοεμβρίου 2019: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ΠΑΙΔΩΝ "Π & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ"

Σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2019 η Πρόεδρος του "Αγάπη για Ζωή" Βιβή Βάγγαλη, παρέδωσε 2 απλού τύπου αναπηρικά αμαξίδια στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Π & Α Κυριακού".
Τα αμαξίδια παρέλαβαν οι πολύ άξίες, κα Γεωργία Σαλέμη, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "Π & Α Κυριακού" και η κα Χασκή Διαμάντω, Προϊσταμένη Δημοσίας Υγείας - ΥΔΑΥΜ, οι οποίες δίνουν τον δικό τους αγώνα για την υγεία των παιδιών μας!
Τα αμαξίδια είναι μία ευγενική χορηγία της GROUPAMA Ασφαλιστικής!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Λαμπρινή Κωλέττα, που δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να είναι μαζί μας σήμερα στην παράδοση.
Η αρωγή και η βοήθειά σας είναι εξαιρετικής σημασίας για το Νοσοκομείο και σας ευχαριστούν όλοι από καρδιάς!
Συνεχίζουμε με πίστη, ανιδιοτέλεια και αγάπη!!!

18 Νοεμβρίου 2019: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Γ.Ν. Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος"

Το 2ο αναπηρικό αμαξίδιο στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών παραδόθηκε σήμερα 18 Νοεμβρίου 2019 από την Πρόεδρο του Αγάπη για Ζωή κα.Βάγγαλη. Στην παράδοση παρόντες ήταν ο Δ/ντής στα Επείγοντα Περιστατικά κος Στυλιανός Καστρινάκης, η Προϊσταμένη του τμήματος κα. Φλώρου Χρύσα και ο κος Κουνδουράκης Νίκος, Δ/ντης Παγίων.
Το αμαξίδιο για τις ανάγκες του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών είναι μία ευγενική χορηγία της GROUPAMA Ασφαλιστικής και την ευχαριστούμε θερμά γιατί οι ανάγκες του Νοσοκομείου είναι πολλές και μεγάλες! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Λαμπρινή Κωλέττα που στέκεται σταθερά και με πίστη στο πλευρό μας!
Χωρίς την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της ANEK LINES και της BLUE STAR FERRIES τα αμαξίδια θα ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουν στον προορισμό τους!
Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή σας στην σημαντική αυτή δράση!
164 αμαξίδια έχουν δοθεί μέχρι στιγμής και είναι προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα άλλα 3 προς παράδοση στα νοσοκομεία "ΠΑΙΔΩΝ".
Συνεχίζουμε δυνατά με συμμάχους όλους έσας!


12 Νοεμβρίου 2019: Παραλαβές αμαξιδίων 


Οργασμός εργασιών... Καπάκια - καπάκια - παντού! Παραλαβές 3 αμαξιδίων και νέου υλικού! New project! New Day! Happy moments!


22 Οκτωβρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου: 

Το 163ο αμαξίδιο παραδόθηκε σήμερα από την Πρόερδο του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ" κα Βάγγαλη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Το αμαξίδιο παρέλαβε ο Νικόλας Ιορδάνου.

15 Οκτωβρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Οι καλές συνεργασίες είναι η βάση όλων... Ο Δήμος Κρωπίας συνέχισε τη συλλογή πλαστικών καπακιών και έτσι σήμερα παραδόθηκε ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο. Ευχαριστούμε τους δημότες, τη δημοτική αρχή και όλους όσους εργάστηκαν συστηματικά στην προσπάθεια αυτή! 162 παραδόσεις αναπηρικών αμαξιδίων είναι νούμερο ρεκόρ! Η πρόεδρος κα Βάγγαλη πραγματοποίησε την παράδοση αυτή στα γραφεία μας, σήμερα 15/10/2019.

30 Ιουλίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Το 161ο αμαξίδιο έφτασε στον προορισμό στις 30 Ιουλίου 2019 στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.
Το αμαξίδιο παρέλαβε ο Διοικητής του ΓΝ ΚΥ Νάξου κος Κώστας Απιδόπουλος από την πρόεδρο του Συλλόγου "Αγάπη για Ζωή" κα Βιβή Βάγγαλη.
Το αμαξίδιο ήταν μία ευγενική χορηγία της GROUPAMA Ασφαλιστικής, η οποία στηρίζει την δράση μας και δίνει κάθε χρόνο την δυνατότητα να προσφέρονται αμαξίδια όπου παραστεί ανάγκη.
Η μετακίνηση και η παράδοση των αμαξιδίων καθώς και οι ενημερώσεις που γίνονται και αφορούν τόσο την οδική ασφάλεια όσο και την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών και το όφελος που αποφέρει στο περιβάλλον αλλά και στους συνανθρώπους μας, θα ήταν ανέφικτη για εμάς εάν δεν υπήρχε η δωρεάν μετακίνηση την μελών του Συλλόγου στα νησιά μας.
Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και ΑΝΕΚ Lines στηρίζουν σταθερά τις προσπάθειές μας με την ανεκτίμητη προσφορά τους σε δωρεάν εισιτήρια για την μετακίνησή μας.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, για την στήριξη, την αρωγή και την εμπιστοσύνη έτσι ώστε να έχει διάρκεια το δύσκολο έργο του Συλλόγου "Αγάπη για Ζωή".
Εταιρείες, εργαζόμενοι, εθελοντές, άνθρωποι της διπλανής πόρτας και η ακούραστη ομάδα του "Αγάπη για Ζωή" έχουμε καταφέρει την παράδοση 161 αναπηρικών αμαξιδίων για την καλύτερη ποιότητα ζωής σε συνανθρώπους μας!

17 Ιουλίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα παραδώσαμε το 160ο αναπηρικό αμαξίδιο! Το αμαξίδιο αυτό κρύβει μια τόσο όμορφη ιστορία....
Η κα Αναστασία Παπαχρήστου, μάνα 4 παιδιών και γιαγιά με 13 εγγόνια... είναι ένθερμη εθελόντρια! Συλλέγει καπάκια και βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Τόπος συγκέντρωσης είναι το σπίτι της! Αγόγγυστα τα συλλέγει, τα καθαρίζει, τα τοποθετεί σε σακούλες και με χαμόγελο και αγάπη μας τα στέλνει κάθε φορά. Κατάφερε να συγκεντρώσει 1 τόνο καπάκια σε συνεργασία με τα σχολεία της Ν. Ιωνίας, τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και τον Πατέρα Τιμόθεο Καμπουρίδη. Έτσι θα φτάσει ένα αναπηρικό στο ΚΑΠΗ που το έχουν ανάγκη. Την παράδοση για τον Αγάπη για Ζωή πραγματοποίησε η πρόεδρος Βιβή Βάγγαλη. Η κα Αναστασία θα εξακολουθήσει να είναι εθελόντρια, μάνα, σύζυγος, γιαγιά... θα συνεχίσει να υπηρετεί με πάθος και πίστη ρόλους και ιδανικά.

16 Ιουλίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα παραδόθηκε το 159ο αναπηρικό αμαξίδιο στην εθελόντρια κα Δομινίκη για τις ανάγκες κοινωνικών δομών. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παράδοση αυτή! Συνεχίζουμε με αγάπη και αλληλεγγύη! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

9 Ιουλίου 2019: Μια όμορφη παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα 9/7/2019 η πρόεδρος του Αγάπη για Ζωή κα Βάγγαλη Βιβή παρέδωσε, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αττικής, Αγία Βαρβάρα, ένα ακόμη αμαξίδιο. Το αμαξίδιο θα χρησιμοποιήσει η φίλη μας Χριστίνα! Παρόν στην παράδοση ήταν ο υπεύθυνος Εθελοντών του Αγάπη για Ζωή Νικήτας Μπαλαγούρας. Μεγάλη τιμή για εμάς η συνεργασία με την κα Γιώτα Καλαμπόκα. Τις θερμότερες ευχαριστίες μας στη διευθύντρια κα Τερζή!


6 Ιουνίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου 

Η Groupama Ασφαλιστική σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας, δώρισε χρηματικό ποσό στον Αγάπη για Ζωή, ώστε να αγορασθούν 5 αναπηρικά αμαξίδια. Το ένα από τα πέντε, παραδόθηκε εχθές 5/6/2019 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Την παράδοση για το φορέα μας πραγματοποίησε η Αντιπρόεδρος κα Μαίρη Τζωρτζάτου, ενώ την παραλαβή έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Γιώργος Φραγκιαδάκης. Θερμές ευχαριστίες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES που μας έδωσαν δωρεάν εισιτήρια, ώστε να φτάσουμε στον προορισμό μας! Η ανθρώπινη αλυσίδα είναι γεγονός!

20 Μαΐου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Ένα ακόμη αμαξίδιο κατέληξε στον υπέρτατο προορισμό του...τον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Μια νεαρή κοπέλα πριν 10 χρόνια υπέστη βαρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Σήμερα στα 38 της, μετά από αρκετή ταλαιπωρία λαμβάνει ένα νέο αμαξίδιο, ώστε η καθημερινότητα της να γίνει, έστω και ελάχιστα, καλύτερη. Ευχαριστούμε πολύ την κα Ελισάβετ Φουντουλάκη και τον κ. Γιάννη Φουντουλάκη για τη δωρεά του αναπηρικού αμαξιδίου που μας έκαναν, από τον Πύργο Ψηλονέρου, Πλατανιάς, Χανιά Κρήτης. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί 152 αναπηρικά αμαξίδια. Την παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποίησε η πρόεδρος κα Βιβή Βάγγαλη.

6 Μαΐου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα, 6/5/2019 παραδώσαμε το 151ο αναπηρικό αμαξίδιο στην Ουκρανική κοινότητα, οι οποίοι συγκέντρωσαν και πρόσφεραν στον "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ" έναν τόνο καπάκια.
Η παράδοση του αμαξιδίου έγινε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Βιβή Βάγγαλη και την Αντιπρόεδρο Μαίρη Τζωρτζάτου στον Υπεύθυνο της Εθελοντικής Ομάδας της Ουκρανικής Κοινότητας Udod Oleh και την εθελόντρια Simontchuc Tetyana.
Η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη είναι υπόθεση όλων μας.
Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχους έχει καταφέρει να χαρίσει απλόχερα 151 αναπηρικά αμαξίδια, αριθμό ρεκόρ για τα δικά μας δεδομένα.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε τη δράση αυτή.

12 Απριλίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Στις 12.4.2019 ο Αγάπη για Ζωή σε συνεργασία με το Leroy Merlin παρέδωσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ο Άγιος Γεώργιος ένα αμαξίδιο απλού τύπου. Την παράδοση για τον Αγάπη πραγματοποίησε η πρόεδρος κα Βιβή Βάγγαλη και για το Leroy Merlin Αεροδρομίου, ο κος Μάνος Βεριβάκης. Το αμαξίδιο παρέλαβε για το νοσοκομείο ο κος Νίκος Κουνδουράκης Π.Ε. Λογιστικού, Διαχειριστής Παγίων. Ευχαριστούμε θερμά την Attica Group! Ευχαριστούμε την Blue Star Ferries & την ΑΝΕΚ Lines για τη δωρεάν μετακίνηση! Πιστοί σύμμαχοι στις προσπάθειές μας! Μέχρι στιγμής ο φορέας μας, έχει παραδώσει 149 αμαξίδια και ειδικούς μηχανισμούς.

21 Μαρτίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Ένα ακόμη αμαξίδιο βρήκε τον παραλήπτη του. Η μητέρα της φίλης μας, μετά από μια περιπέτεια θα αποκτήσει ένα αμαξίδιο, ώστε η καθημερινότητά της να είναι ευκολότερη. Ευχαριστούμε για τα πολύτιμα καπάκια τα οποία συνέλεξαν, καθώς επίσης και για τη "ζεστό" χαμόγελό τους. Τη μέρα της παράδοσης του αμαξιδίου στα γραφεία ήταν παρούσες η Πρόεδρος κα Βάγγαλη Βιβή, η αντιπρόεδρος Μαίρη Τζωρτζάτου και το μέλος μας κα Ζαννιά Μαρία.

15 Μαρτίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα παραδόθηκε ένα ακόμη αμαξίδιο. Ο Δήμος Χαϊδαρίου, ο πρώτος σύμμαχος Δήμος στην αρχή της προσπάθειας, παρέλαβε σήμερα ένα αμαξίδιο. Συνεχίζουμε μαζί στην προσπάθεια. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

1 Μαρτίου 2019:Παράδοση αμαξιδίου

146 αμαξίδια... το ελαφρού τύπου που πήρε ο Γιώργος, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παίζει μπότσια είναι η ευγενική δωροθεσία ενός ευαισθητοποιημένου φίλου... Κάλυψε εξολοκλήρου μόνος του το ποσό και χάρισε στον Γιώργο χαρά!

15 Φεβρουαρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Το 145ο αμαξίδιο είναι προσφορά των εργαζομένων της εταιρείας Coca-Cola. Το αμαξίδιο αυτό θα διευκολύνει την καθημερινότητα ατόμου με εγκεφαλικό επεισόδιο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον άνθρωπο, στην αγάπη, στον εθελοντισμό, στο θαύμα... κάθε μέρα είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη... τόσο ξεχωριστή, τόσο μοναδική. Αληθινή αγάπη στον άνθρωπο.

5 Φεβρουαρίου 2019: Παραλαβή αμαξιδίων για παράδοση 

Ευχαριστούμε θερμά την Coca-Cola Hellenic Bottling Company για τα 2 αμαξίδια. Σε λίγες μέρες τα αμαξίδια αυτά θα παραληφθούν από εκείνους που έχουν τεράστια ανάγκη!

29 Ιανουαρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα, 29/01/2019, παραδώθηκε στο 17ο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηλιούπολης, στον 17 χρονο Σπύρο, ο οποίος διαμένει στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, το ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο που θα κάνει καλύτερη την ποιότητα ζωής του.
Τον Σύλλογο ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Βιβή Βάγγαλη και η Αντιπρόεδρος Μαίρη Τζωρτζάτου.
Για να αγοραστεί το αμαξίδιο συνέλαβαν φορείς καθώς και σχολεία της Ηλιούπολης και άλλων Δήμω, των οποίων οι μαθητές συγκέντρωσαν τόνους καπάκια και τα πρόσφεραν με αγάπη για το αμαξίδιο του Σπύρου.
Αναφέρουμε: Σύλλογος ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, Σωροπτιμιστικός Σύλλογος Θρακομακεδόνες "ΦΕΡΙΝΙΚΗ", το 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας, το, 1ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης, το 4ο Γυμνάσιο καθώς και το 3ο και 4ο Λύκεια Ηλιούπολης, το 9ο Δημοτικό Καρέα, το 8ο και 21ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, ο 5ος Παιδικός Σταθμός Ηλιούπολης, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών,το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Ηλιούπολης, το Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Γλυφάδας,
το Φροντιστήριο Ρόμβος και πλήθος συνανθρώπων.
Η αρωγή τόσων πολλών ανθρώπων σε συνεργασία με την Δ/νση και το προσωπικό του Ειδικού σχολείου Ηλιούπολης έφερε άλλο ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Ένα ιδιαίτερο μπράβο στην Σμαράγδα Παξιμαδά για την εργατικότητα και την επιμονή της στην όλη διαδικασία. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να γίνονται παραδείγματα για όλους εμάς γιατί παρ' όλο που η ζωή τους είναι πάνω σε ένα αμαξίδιο δεν τους στερεί την χαρά της δημιουργίας, της εργατικότητας και της δράσης σε όλα τα κοινά.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την αρωγή σας για την μεγάλη ανάγκη σε ρούχα, τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, που έχουν οι άνθρωποι στο ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ, από την ηλικία του 1ος έτους και πάνω.
Ευχόμαστε στον Σπύρο να είναι πάντα τόσο χαμογελαστός και δοτικός και να πετύχει όλους τους στόχους που έχει ονειρευτεί.

25 Ιανουαρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίου

Σήμερα 25.01.2019 παραδώσαμε στο Γιώργο Θηραίο ένα απλού τύπου αμαξίδιο, με προορισμό την Αμοργό! Ευχαριστούμε για τον 1 τόνο καπάκια τα οποία συγκέντρωσαν. Η προσπάθειά τους, μετατράπηκε σε 1 ακόμα αμαξίδιο το οποίο θα γίνει η κινητήριος δύναμη για έναν συνάνθρωπό μας!

11 Ιανουαρίου 2019: Παράδοση αμαξιδίουΤο 2ο αμαξίδιο για το 2019 (140 αμαξίδια έως σήμερα) παραδώσαμε σήμερα στον Δήμο Κρωπίας. Ο Δήμος στα πλαίσια της ΕΚΕ και της συστηματικής ανακύκλωσης συγκέντρωσε και μετέφερε στην ανακύκλωση, μετά από συνεννόηση 1 τόνο πλαστικά καπάκια! Την παράδωση του αμαξιδίου πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Αγάπη για Ζωή στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής, Αθλητικής και Κοινοτικής Προστασίας Κρωπίας, κ. Γρίβα Θεόδωρο. Το παρόν έδωσε ο κ. Λάϊος Κωνσταντίνος, Εθελοντής της Πολιτικής Προστασίας.
Η συνεργασία με ανθρώπους που χαρίζουν το χαμόγελο και την αρωγή τους σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είναι πηγή δύναμης, ώστε να συνεχιστεί το έργο μας. Πάντα θα υπάρχουν τα φωτεινά παραδείγματα που χαρίζουν ελπίδα και χαρά στα μέλη της κοινωνίας. Σε πείσμα των καιρών που ολισθαίνουν υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν την ύπαρξη και την ουσία της ζωής.

18 Δεκεμβρίου 2018: Παράδοση αμαξιδίου

Ένα ακόμη αμαξίδιο παραδόθηκε! Η κα Δομινίκη σταθερή εθελόντρια και συνεργάτης παρέλαβε σήμερα ένα ακόμη αμαξίδιο! Την παράδοση πραγματοποίησε η κα Βιβή Βάγγαλη, πρόεδρος του Αγάπη για Ζωή.

12 Δεκεμβρίου 2018: Παράδοση αμαξιδίου

Ένας ακόμα τόνος καπάκια συγκεντρώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία Mega Brokers.
Άλλο ένα αμαξίδιο προσφέρθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει ανάγκες συνανθρώπου μας.
Το αμαξίδιο παραδόθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Βιβή Βάγγαλη στην Άρτεμι Καρβούνη εκπρόσωπο της εταιρείας.
Οι καλές συνεργασίες έχουν και θεμιτά αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε για την υπομονή την κατανόηση και την άψογη συνεργασία.


Ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα έχουν τα νέα τους αμαξίδια
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στην οικία της οικογένειας Μιχελάτου παραδόθηκαν δυο αναπηρικά αμαξίδια. Ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα έχουν τα νέα τους αμαξίδια. 
Τα αμαξίδια παρέδωσε η Βιβή Βάγγαλη, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».
Η κα Βιργινία Μιχελάτου με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχθηκε τα δυο ειδικού τύπου αμαξίδια, αφού θα είναι τα βοηθητικά «εργαλεία» τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των παιδιών. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο.
Η αγορά των αμαξιδίων έγινε πραγματικότητα κατόπιν γενναιόδωρης οικονομικής δωροθεσίας. Τα στοιχεία του δωροθέτη κατόπιν επιθυμίας του δεν θα δημοσιευθούν.

14/2/2018: Παράδοση αμαξιδίου

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε, στο γραφείο του συλλόγου, ένα αμαξίδιο απλού τύπου στο ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Το παρέλαβε η κα Πέπη Γεωργιάδου.

8/9/2016: Παράδοση αμαξιδίου

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο απλού τύπου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στην περιοχή του Πειραιά, ύστερα από συνεχόμενη στήριξη στη δράση συλλογής καπακιών.

14/6/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο Λαύριο

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου με θέμα «Οι 12 θεοί του Ολύμπου». 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου με το Ειδικό Σχολείο Λεμεσού «Απόστολος Λουκάς».

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο σχολείων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο απλού τύπου. 

Το αμαξίδιο αυτό ήταν αποτέλεσμα της συνολικής συγκομιδής καπακιών, από τους κατοίκους της περιοχής του Λαυρίου.


8/6/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στη μικρή Κωνσταντίνα
Συνεισέφεραν το 3ο Δημοτικό σχολείο Διονύσου, η Σχολή Χατζήβεη και το Europrotypo - Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο ειδικού τύπου στη μικρή Κωνσταντίνα. Η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου προέκυψε έπειτα από συλλογική προσπάθεια.

Ιδιαίτερη υπήρξε η συνεισφορά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, όπου πραγματοποιήθηκε η παράδοση του αμαξιδίου, αλλά και των σχολείων Sxoli Xatzivei/Σχολή Χατζήβεη και Europrotypo - Ευρωπαϊκό Πρότυπο που συμμετείχαν στη συλλογή καπακιών. Κατάφεραν έτσι, να συγκεντρώσουν τα καπάκια που αντιστοιχούσαν στην αγορά του αμαξιδίου αυτού.

Στην παράδοση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Παρασκευή Βάγγαλη. 

Τα σχολεία εκπροσώπησαν η κυρία Χατζήβεη και η εκπαιδευτικός Εύα Πετράκη, μαζί με ομάδες παιδιών.

Ήταν μία πρώτη προσπάθεια εκ μέρους του Συλλόγου, να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιες ομάδες μαθητών να βιώσουν από κοντά τη διαδικασία «ανταλλαγής» των καπακιών με αναπηρικά αμαξίδια! 

Ευχόμαστε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις.

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλους τους μικρούς μας φίλους!

1/6/2016: Παράδοση αμαξιδίου

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε παράδοση αμαξιδίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».

Η παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε έπειτα από φιλικό αγώνα στο γηπεδο Περάματος.

17/5/2016: Παράδοση αμαξιδίου στην κυρία Αγγελική
Μέρος του ποσού πρόσφερε το «Mediterraneo Hospital News - Διαγνωστική & Νοσηλευτική Κλινική Ε.Δ. Δραγίνη ΑΕ»

Tην Τρίτη 17 Μαΐου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο απλού τύπου στην κυρία Αγγελική Καραμπουρνιώτη-Κοντόση, κάτοικο Νέας Σμύρνης. 

Ένα μέρος του ποσού για την αγορά του αμαξιδίου πρόσφερε το «Mediterraneo Hospital News - Διαγνωστική & Νοσηλευτική Κλινική Ε.Δ. Δραγίνη ΑΕ». 

Το υπόλοιπο μέρος του ποσού καλύφθηκε από τη δράση με τα καπάκια. 

Στην παράδοση του αμαξιδίου παρευρέθηκαν, ο κύριος Γκρίελας Αντώνης, εκπρόσωπος της εταιρίας Kliomed και εθελοντής του Συλλόγου και ο σύζυγος Κοντόσης Λεωνίδας.

16/5/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Στις 16 Μαΐου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο απλού τύπου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Κερατσινίου.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν ο διευθυντής Μιχάλης Σκαλοχωρίτης, η υποδιευθύντρια Μαρία Γκαναβία, η δασκάλα Αλεξάνδρα Λούκενα.

24/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στο μικρό Ραφαήλ

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο ειδικού τύπου στο μικρό Ραφαήλ Παναγιώτη Θεοχάρη, στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης, που στέκεται δίπλα στο έργο του Συλλόγου και ανέλαβε τη δωρεά του αμαξιδίου. 

Το αμαξίδιο παρέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» και στην παράδοση παρευρέθηκε και η εκπρόσωπος του Ιδρύματος, κυρία Γιαννοπούλου.


22/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κερατσινίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κερατσινίου την Τρίτη 23 Μαρτίου 2016. 

Με τη σειρά τους ο Πρόεδρος Γιάννης Κιούλος, καθώς και τα μέλη Καψής Γιάννης και Λιάπης Βαγγέλης πρόσφεραν το αμαξίδιο στην Παιγνιοθήκη Κερατσινίου - Δραπετσώνας, με υπεύθυνη την κύρια Μαρία Συνεκίδου.

Στην παράδοση του αμαξιδίου, το Σύλλογο εκπροσώπησε η Πρόεδρος, Παρασκευή Βάγγαλη.

Το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κερατσίνιου - Δραπετσώνας, κύριος Αλεξίου Κωνσταντίνος και η κυρία Συράκου Σταυρούλα.

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά με τον Πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα και τον κύριο Στάθη Γιάππαπα μεσολάβησαν προκειμένου να γνωστοποιηθεί στο Σύλλογό μας η ανάγκη αυτή. 

Ένα ακόμα ευχαριστώ για την ευαισθητοποίηση τους στα θέματα που στηρίζει ο Σύλλογος!

23/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο 2ο Γυμνάσιο Κερατσινίου

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου, στην περιοχή του Κερατσινίου.


23/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» στις 23 Μαρτίου 2016 παρέδωσε αμαξίδιο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου ευαισθητοποιήθηκαν και κινητοποίησαν τους μικρούς μαθητές να συμμετέχουν στη συγκέντρωση καπακιών.


18/2/2016: Παράδοση αμαξιδίου για τις ανάγκες του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Την Πέμπτη 18/2/2016 παραδόθηκε αμαξίδιο για τις ανάγκες του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ στην περιοχή των ΧΑΝΙΩΝ.
Ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα στο έργο του Συλλόγου!

Η επαναλαμβανόμενη στήριξη στη δράση με τα καπάκια είναι πολύτιμη για όλους.


18/02/2016: Παράδοση αμαξιδίου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τμήματος Χανίων
Ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ - Περιφεριακό Τμήμα Χανίων
Φωτογραφία της Νίκη Παπαδημητρίου.

«Στις 18/02/2016 με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο από τον Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή», το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του τμήματος μας, βοηθώντας άτομα που έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συνεργασία!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στηρίζει τη δράση μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!»


17/2/2016: Παράδοση ηλεκτρικού ποδήλατου
Η αγορά πραγματοποιήθηκε με την αρωγή της «Doric Shipbrokers» και την «Αθλητική Ένωση Fu Jow Pai»

Την Τετάρτη 17/2/2016 παραδόθηκε ηλεκτρικό ποδήλατο, στην οικογένεια Αποστολίδη και συγκεκριμένα στον δεκαεξάχρονο γιο τους, για τη μυική του ενδυνάμωση.

Για την αγορά του ειδικού αυτού μηχανήματος συνέπραξαν ο κύριος Μουγής Βασίλειος από την «Doric Shipbrokers» και η «Αθλητική Ένωση Fu Jow Pai» με Πρόεδρο τον κύριο Μέμμο Νικόλαο.

Η παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογό μας.


11/2/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στη μικρή Μαρία
Ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης
Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο ειδικού τύπου στην οικογένεια Πανουτσόπουλου, στον Πύργο Ηλείας, για τις ανάγκες της μικρής Μαρίας.

Το αμαξίδιο αυτό είναι δωρεά από το Ιδρύμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης.

Κατά την παράδοση παραβρέθηκε η κυρία Γιαννοπούλου, εκπρόσωπος του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε για την ευγενική και σημαντική προσφορά τους!


11/6/2015: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας
Για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων

Η συλλογή πλαστικών πωμάτων μπουκαλιών απέδωσε καρπούς στο Κορωπί, καθώς η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κρωπίας αγόρασε ένα αναπηρικό αμαξίδιο μέσω της συλλογικής ανταποδοτικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Το αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» στον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση και στο μέλος της Εθελοντικής Ομάδας του τομέα δασοπροστασίας, Σπύρο Κοσμά.

Ο κ. Κιούσης ευχαρίστησε τους εθελοντές που είχαν την ιδέα και πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή, την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων.

Επίσης, ο Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες κατοίκους του Κορωπίου, και ιδιαίτερα τα μέλη του ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, τον Ελληνογερμανικό Εκπαιδευτικό Σύλλογο (Αthner Schule -Βριλήσσια), εργαζομένους του Δήμου Κρωπίας, τους τοπικούς συλλόγους, τα δημοτικά σχολεία Κορωπίου (1ο, 4ο), που στήριξαν με πολλές τσάντες πλαστικών καπακίων την πρωτοβουλία των εθελοντών.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία της ΕΟΔΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 (1.06.2013) και ολοκληρώθηκε το 2015.

Το αναπηρικό αμαξίδιο θα διατεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων.