Παραδόσεις Αμαξιδίων

28/2/2018: Παράδοση 2 αμαξιδίων
Ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα έχουν τα νέα τους αμαξίδια
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στην οικία της οικογένειας Μιχελάτου παραδόθηκαν δυο αναπηρικά αμαξίδια. Ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα έχουν τα νέα τους αμαξίδια. 
Τα αμαξίδια παρέδωσε η Βιβή Βάγγαλη, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».
Η κα Βιργινία Μιχελάτου με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχθηκε τα δυο ειδικού τύπου αμαξίδια, αφού θα είναι τα βοηθητικά «εργαλεία» τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των παιδιών. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο.
Η αγορά των αμαξιδίων έγινε πραγματικότητα κατόπιν γενναιόδωρης οικονομικής δωροθεσίας. Τα στοιχεία του δωροθέτη κατόπιν επιθυμίας του δεν θα δημοσιευθούν.

14/2/2018: Παράδοση αμαξιδίου

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε, στο γραφείο του συλλόγου, ένα αμαξίδιο απλού τύπου στο ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Το παρέλαβε η κα Πέπη Γεωργιάδου.

8/9/2016: Παράδοση αμαξιδίου

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο απλού τύπου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στην περιοχή του Πειραιά, ύστερα από συνεχόμενη στήριξη στη δράση συλλογής καπακιών.

14/6/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο Λαύριο

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου με θέμα «Οι 12 θεοί του Ολύμπου». 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου με το Ειδικό Σχολείο Λεμεσού «Απόστολος Λουκάς».

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο σχολείων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο απλού τύπου. 

Το αμαξίδιο αυτό ήταν αποτέλεσμα της συνολικής συγκομιδής καπακιών, από τους κατοίκους της περιοχής του Λαυρίου.


8/6/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στη μικρή Κωνσταντίνα
Συνεισέφεραν το 3ο Δημοτικό σχολείο Διονύσου, η Σχολή Χατζήβεη και το Europrotypo - Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο ειδικού τύπου στη μικρή Κωνσταντίνα. Η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου προέκυψε έπειτα από συλλογική προσπάθεια.

Ιδιαίτερη υπήρξε η συνεισφορά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, όπου πραγματοποιήθηκε η παράδοση του αμαξιδίου, αλλά και των σχολείων Sxoli Xatzivei/Σχολή Χατζήβεη και Europrotypo - Ευρωπαϊκό Πρότυπο που συμμετείχαν στη συλλογή καπακιών. Κατάφεραν έτσι, να συγκεντρώσουν τα καπάκια που αντιστοιχούσαν στην αγορά του αμαξιδίου αυτού.

Στην παράδοση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Παρασκευή Βάγγαλη. 

Τα σχολεία εκπροσώπησαν η κυρία Χατζήβεη και η εκπαιδευτικός Εύα Πετράκη, μαζί με ομάδες παιδιών.

Ήταν μία πρώτη προσπάθεια εκ μέρους του Συλλόγου, να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιες ομάδες μαθητών να βιώσουν από κοντά τη διαδικασία «ανταλλαγής» των καπακιών με αναπηρικά αμαξίδια! 

Ευχόμαστε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις.

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλους τους μικρούς μας φίλους!

1/6/2016: Παράδοση αμαξιδίου

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε παράδοση αμαξιδίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».

Η παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε έπειτα από φιλικό αγώνα στο γηπεδο Περάματος.

17/5/2016: Παράδοση αμαξιδίου στην κυρία Αγγελική
Μέρος του ποσού πρόσφερε το «Mediterraneo Hospital News - Διαγνωστική & Νοσηλευτική Κλινική Ε.Δ. Δραγίνη ΑΕ»

Tην Τρίτη 17 Μαΐου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο απλού τύπου στην κυρία Αγγελική Καραμπουρνιώτη-Κοντόση, κάτοικο Νέας Σμύρνης. 

Ένα μέρος του ποσού για την αγορά του αμαξιδίου πρόσφερε το «Mediterraneo Hospital News - Διαγνωστική & Νοσηλευτική Κλινική Ε.Δ. Δραγίνη ΑΕ». 

Το υπόλοιπο μέρος του ποσού καλύφθηκε από τη δράση με τα καπάκια. 

Στην παράδοση του αμαξιδίου παρευρέθηκαν, ο κύριος Γκρίελας Αντώνης, εκπρόσωπος της εταιρίας Kliomed και εθελοντής του Συλλόγου και ο σύζυγος Κοντόσης Λεωνίδας.

16/5/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Στις 16 Μαΐου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο απλού τύπου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Κερατσινίου.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν ο διευθυντής Μιχάλης Σκαλοχωρίτης, η υποδιευθύντρια Μαρία Γκαναβία, η δασκάλα Αλεξάνδρα Λούκενα.

24/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στο μικρό Ραφαήλ

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο ειδικού τύπου στο μικρό Ραφαήλ Παναγιώτη Θεοχάρη, στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης, που στέκεται δίπλα στο έργο του Συλλόγου και ανέλαβε τη δωρεά του αμαξιδίου. 

Το αμαξίδιο παρέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» και στην παράδοση παρευρέθηκε και η εκπρόσωπος του Ιδρύματος, κυρία Γιαννοπούλου.


22/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κερατσινίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κερατσινίου την Τρίτη 23 Μαρτίου 2016. 

Με τη σειρά τους ο Πρόεδρος Γιάννης Κιούλος, καθώς και τα μέλη Καψής Γιάννης και Λιάπης Βαγγέλης πρόσφεραν το αμαξίδιο στην Παιγνιοθήκη Κερατσινίου - Δραπετσώνας, με υπεύθυνη την κύρια Μαρία Συνεκίδου.

Στην παράδοση του αμαξιδίου, το Σύλλογο εκπροσώπησε η Πρόεδρος, Παρασκευή Βάγγαλη.

Το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κερατσίνιου - Δραπετσώνας, κύριος Αλεξίου Κωνσταντίνος και η κυρία Συράκου Σταυρούλα.

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά με τον Πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα και τον κύριο Στάθη Γιάππαπα μεσολάβησαν προκειμένου να γνωστοποιηθεί στο Σύλλογό μας η ανάγκη αυτή. 

Ένα ακόμα ευχαριστώ για την ευαισθητοποίηση τους στα θέματα που στηρίζει ο Σύλλογος!

23/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο 2ο Γυμνάσιο Κερατσινίου

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» παρέδωσε αμαξίδιο για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου, στην περιοχή του Κερατσινίου.


23/3/2016: Παράδοση αμαξιδίου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» στις 23 Μαρτίου 2016 παρέδωσε αμαξίδιο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου ευαισθητοποιήθηκαν και κινητοποίησαν τους μικρούς μαθητές να συμμετέχουν στη συγκέντρωση καπακιών.


18/2/2016: Παράδοση αμαξιδίου για τις ανάγκες του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Την Πέμπτη 18/2/2016 παραδόθηκε αμαξίδιο για τις ανάγκες του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ στην περιοχή των ΧΑΝΙΩΝ.
Ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα στο έργο του Συλλόγου!

Η επαναλαμβανόμενη στήριξη στη δράση με τα καπάκια είναι πολύτιμη για όλους.


18/02/2016: Παράδοση αμαξιδίου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τμήματος Χανίων
Ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ - Περιφεριακό Τμήμα Χανίων
Φωτογραφία της Νίκη Παπαδημητρίου.

«Στις 18/02/2016 με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο από τον Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή», το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του τμήματος μας, βοηθώντας άτομα που έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συνεργασία!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στηρίζει τη δράση μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!»


17/2/2016: Παράδοση ηλεκτρικού ποδήλατου
Η αγορά πραγματοποιήθηκε με την αρωγή της «Doric Shipbrokers» και την «Αθλητική Ένωση Fu Jow Pai»

Την Τετάρτη 17/2/2016 παραδόθηκε ηλεκτρικό ποδήλατο, στην οικογένεια Αποστολίδη και συγκεκριμένα στον δεκαεξάχρονο γιο τους, για τη μυική του ενδυνάμωση.

Για την αγορά του ειδικού αυτού μηχανήματος συνέπραξαν ο κύριος Μουγής Βασίλειος από την «Doric Shipbrokers» και η «Αθλητική Ένωση Fu Jow Pai» με Πρόεδρο τον κύριο Μέμμο Νικόλαο.

Η παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογό μας.


11/2/2016: Παράδοση αμαξιδίου ειδικού τύπου στη μικρή Μαρία
Ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης
Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016, παραδόθηκε αμαξίδιο ειδικού τύπου στην οικογένεια Πανουτσόπουλου, στον Πύργο Ηλείας, για τις ανάγκες της μικρής Μαρίας.

Το αμαξίδιο αυτό είναι δωρεά από το Ιδρύμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης.

Κατά την παράδοση παραβρέθηκε η κυρία Γιαννοπούλου, εκπρόσωπος του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε για την ευγενική και σημαντική προσφορά τους!


11/6/2015: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας
Για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων

Η συλλογή πλαστικών πωμάτων μπουκαλιών απέδωσε καρπούς στο Κορωπί, καθώς η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κρωπίας αγόρασε ένα αναπηρικό αμαξίδιο μέσω της συλλογικής ανταποδοτικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Το αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» στον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση και στο μέλος της Εθελοντικής Ομάδας του τομέα δασοπροστασίας, Σπύρο Κοσμά.

Ο κ. Κιούσης ευχαρίστησε τους εθελοντές που είχαν την ιδέα και πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή, την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων.

Επίσης, ο Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες κατοίκους του Κορωπίου, και ιδιαίτερα τα μέλη του ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, τον Ελληνογερμανικό Εκπαιδευτικό Σύλλογο (Αthner Schule -Βριλήσσια), εργαζομένους του Δήμου Κρωπίας, τους τοπικούς συλλόγους, τα δημοτικά σχολεία Κορωπίου (1ο, 4ο), που στήριξαν με πολλές τσάντες πλαστικών καπακίων την πρωτοβουλία των εθελοντών.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία της ΕΟΔΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 (1.06.2013) και ολοκληρώθηκε το 2015.

Το αναπηρικό αμαξίδιο θα διατεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων.