Καπάκια

7 Ιουνίου 2021

Να ευχαριστήσουμε πολύ τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης για τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσαν και παράδωσαν στον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ!
Η συμμετοχή σας στην δράση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους!

30 Ιουλίου 2021

Και η περίοδος τείνει να κλείσει με παράδοση 2 τόνων πλαστικά καπάκια στην ανακύκλωση από το γραφείο μας στον Πειραιά. 
Αν και η περίοδος ήταν και παραμένει δύσκολη, όλοι εσείς πιστοί στο έργο και την δράση του Αγάπη για Ζωή δεν σταματήσατε στιγμή να συγκεντρώνετε και να φέρνετε τα καπάκια στο γραφείο μας ή στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης του κυρίου Καραδημήτρη...
Να ευχαριστήσω τον Αλή και τον φίλο του που βοήθησαν να μεταφερθούν τα καπάκια στο φορτηγό.... 
Πολλές ευχαριστίες σε όλους σας!!!
Η δράση συνεχίζεται από Σεπτέμβρη...
Μέχρι τότε....
Να είστε όλοι καλά, με υγεία και πολλά χαμόγελα.

28 Ιουλίου 2021
Παραλαβή πλαστικών καπακιών από το Leroy Merlin ΑεροδρομίουΤο Leroy Merlin Αεροδρομίου, πιστό στις δράσεις και στο έργο του Συλλόγου, συγκέντρωσε και παρέδωσε σήμερα οκτώ παλέτες πλαστικά καπάκια.
Να ευχαριστήσουμε τον Μάνο Βεριβάκη για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους όσους  συνεχίζουν την δράση αυτή.


6 Ιουλίου 2021

Παραλαβή πλαστικών καπακιών από την Λέσχη Lions Ροιάς & το Branch IkarosΝα ευχαριστήσουμε θερμά την Λέσχη Αθηνών Lions Ροιάς & το Branch Ikaros στα πλαίσια των δράσεων για το περιβάλλον, διοργάνωσε την τελευταία δράση της Λαϊονικής Χρονιάς 2020 - 2021. Παραδώσανε συνολικά 40 κιλά πλαστικά καπάκια στην εταιρία ανακύκλωσης ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε. & ΣΙΑ. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον σύλλογο ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. Την δράση συντόνισε η Γραμματέας του Ikaros L. Μαργαρίτα Δουλγκέρη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Λέσχης L. Μανώλη Καρανίκα και την Ταμία L. Έφη Νικολαΐδη.


28 Μαΐου 2021
Παραλαβή πλαστικών καπακιών από το 1ο Δημοτικό σχολείο Φερών

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών καθώς και όλους όσους βοήθησαν στον να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν στον Αγάπη για Ζωή 515 κιλά πλαστικά καπάκια!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες, Ευσταθίου Χρυσάνθη, Βάσω Πάνη, Μαρία Γιαγλή, Τζένη Φυντανάκη και Καλλιόπη Δημητριάδου μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την Μεταφορική Έβρου για την δωρεάν μεταφορά των καπακιών στην Αθήνα!

27 Οκτωβρίου 2020
Παραλαβή πλαστικών καπακιών από τον Ροταριανό Όμιλο Ηλιούπολης

Να ευχαριστήσουμε τον Ροταριανό Όμιλο Ηλιούπολης για τις 3 σακούλες κήπου τις οποίες παράδωσαν στις 27/10/2020 στο Leroy Merlin Αεροδρομίου.
Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο και συνεργάτη Μάνο Βεριβάκη για την πολύτιμη βοήθειά του στην συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών.

24 Οκτωβρίου 2020
Παραλαβή πλαστικών καπακιών από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του  20ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας


Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας για την μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών που συγκέντρωσαν.
Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κα Λιάνα Μαραγκού για την άψογη συνεργασία, την Δήμητρα, την Σέβη, τον Παντελή και τις μικρές μας φίλες Νεφέλη και Εύα που βοήθησαν και μετέφεραν τα πλαστικά καπάκια στο γραφείο του συλλόγου.


12 Οκτωβρίου 2020
Παραλαβή πλαστικών καπακιών από το Leroy Merlin αεροδρομίουΣτις 12/10/2020 παραλάβαμε από το Leroy Merlin αεροδρομίου 12 παλέτες με πλαστικά καπάκια τα οποία θα διατεθούν για έναν πολύ καλό σκοπό μέσα από μία τραγική απώλεια...
Να ευχαριστήσουμε τον φίλο και συνεργάτη Μάνο Βεριβάκη για όλη αυτή την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά έτσι ώστε να συγκεντρώνονται τα πλαστικά καπάκια. Η υποδειγματική και η εξαιρετική δουλειά που κάνει στην συσκευασία πριν την παράδοση των πλαστικών καπακιών είναι εμφανής καθώς και η άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.
Να ευχαριστήσουμε και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο κατάστημα για την βοήθειά τους στην μεταφορά των πλαστικών καπακιών.
Υπάρχουν κάποιες φορές που πραγματικά όσα λόγια και να πεις για κάποιους ανθρώπους φαντάζουν τόσο άχρωμα και πεζά μπροστά σε όλο αυτό που προσφέρουν.
Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Νίκος Καλπάκης και όλοι όσοι εργάζονται στην εταιρεία του.
Η ανιδιοτελής, εθελοντική βοήθεια που προσφέρει σε κάθε κάλεσμα του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ για την μεταφορά των πλαστικών καπακιών από την εκάστοτε περιοχή που συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης είναι πραγματικά κάτι που προσωπικά μας κάνει να επιμένουμε πως υπάρχει ελπίδα. Και πιστέψτε μας, δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία.
Πως δεν στοχεύουν όλοι στο προσωπικό όφελος, όσο αυτό υπάρχει, είναι πάντα εκεί γιατί πιστεύουν αυτό που πρεσβεύουν. Γιατί οι αξίες τους είναι πάνω από συμφέροντα και οικονομικά οφέλη.
Οι πράξεις μας άλλωστε δείχνουν αυτό που είμαστε, τα λόγια είναι περιττά.
Να ευχαριστήσουμε και τον Στέργιο Αλεξάκη για την ασφαλή διαδρομή από το Αιγάλεω στο αεροδρόμιο και μετά στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης,
Και επιμένουμε σε αυτό, μόνος του κανείς δεν πήγε μακριά!!!

15 Ιουλίου 2020
Παράδοση πλαστικών καπακιών στην ανακύκλωση

Λίγο μετά την καραντίνα...καπάκια εν δράσει... να ευχαριστήσουμε πολύ, τον Νίκο Καλπάκη για την εθελοντική προσφορά του στο έργο και στις δράσεις του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ!!!

9 Ιουλίου 2020
Παραλαβή πλαστικών καπακιών


Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς, η Ομάδα μας με την βοήθεια μελών,φίλων και συμπολιτών συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια που παραδόθηκαν σήμερα στο Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή, με σκοπό την προμήθεια αμαξιδίων.
Ήδη, 6 χρόνια τώρα από την ημέρα της πρώτης πρόσκλησης μας για την συνδρομή σας, με τη βοήθεια όλων σας, έχουν παραδοθεί αρκετά εκατοντάδες κιλά πλαστικών καπακιών για να βοηθήσουμε σε αυτόν το σκοπό.
Ευχόμαστε Καλή Συνέχεια και Καλή Δύναμη στην Κα Βιβή Βάγγαλη, Πρόεδρο του Συλλόγου Αγάπη για Ζωή για το πολύτιμο συνεχές και ανιδιοτελές έργο της.
Τέλος, Ευχαριστούμε θερμά το αγαπητό μας μέλος, Δημήτρη Αιμαλιώτη για την ευγενική χορηγία του οχήματος του προκειμένου να μεταφερθούν τα καπάκια στο χώρο του Συλλόγου.

... Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε...

29 Ιανουαρίου 2020
Παράδοση πλαστικών καπακιών στην ανακύκλωση

Ένα φορτηγό ακόμη με καπάκια πήρε το δρόμο της ανακύκλωσης. Ευχαριστούμε όλους όσους με υπομονή συνέλεξαν τα καπάκια και τα έφεραν ως την πόρτα μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις 1000 & 1 Plexis, για τη βοήθεια στη φόρτωση των καπακιών! 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας και εθελοντισμού, έχουν ως αποτέλεσμα τη συνεχή προσφορά προς τις κοινωνικές δομές και τους συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και τον κάθε έναν ξεχωριστά.

17 Ιανουαρίου 2020
Παραλαβή πλαστικών καπακιών

Ευχαριστούμε θερμά τον Ροταριανό Όμιλο Ηλιούπολης για την ποσότητα με τα πλαστικά καπάκια που παρέδωσαν για εμάς στο Leroy Merlin αεροδρομίου την Τετάρτη 15/01/2020.
Για ακόμα μία φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη Μάνο Βεριβάκη για την πολύτιμη και ανιδιοτελή βοήθεια του στην δράση αυτή!!!
#rotaryleroymerlinloveforlifeloveforpeople


14 Ιανουαρίου 2020
Παραλαβή πλαστικών καπακιώνΕυχαριστούμε θερμά τον Α.Σ. Πρωτέα TAEKWONDO Π. Φαλήρου για τη συλλογή καπακιών. Η Ματούλα και η Ιωάννα μας έφεραν με μεγάλη χαρά 9 σακιά καπάκια που τα μάζεψαν οι μικροί αθλητές! Όμορφοι άνθρωποι, όμορφες μέρες!


15 Νοεμβρίου 2019
Παράδοση πλαστικών καπακιών στην ανακύκλωση

Εθελοντές από όλη την Ελλάδα συγκέντρωσαν καπάκια και μας τα έστειλαν! Η ανιδιοτελής προσφορά είναι όμορφη... γεμίζει την καρδιά και την ψυχή με συναισθήματα ανεκτίμητα! Ένα φορτηγό καπάκια η αγάπη σας και η προσφορά σας! ευχαριστούμε τον Χάρη, τον Νίκο, τον Τάσο Γκιώνη από την BMW Riders Club Hellas, τον αγαπημένο μας θυρωρό κύριο Βασίλη και φυσικά όλους εσάς που μας στηρίζεται στο έργο μας. Δυστυχώς ο Αγάπη για Ζωή έχει μια λίστα με 20 αναπηρικά αμαξίδια 9 εκ των οποίων είναι ειδικού τύπου... η προσπάθεια συνεχίζεται!

4 Νοεμβρίου 2019
Παραλαβή πλαστικών καπακιών

Να ευχαριστήσουμε πολύ τον αθλητικό όμιλο ΑΣΤΕΡΑ ΒΥΡΩΝΑ και τα μικρά αστεράκια της Ακαδημίας για την μεγάλη ποσότητα καπακίων που συγκέντρωσαν και τα παράδωσε το Σάββατο 2/11/2019 στον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ο καλός μας φίλος Νικόλας!
Όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και η αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο είναι ειλικρινής τότε οι ελπίδες και τα όνειρα πραγματοποιούνται!
Μόνος του, δεν φτάνει μακριά κανείς!!

2 Νοεμβρίου 2019
Παραλαβή πλαστικών καπακιών

Ευχαριστούμε πολύ την τεράστια ποσότητα πλαστικών καπακιών που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ο Σύνδεσμος Αμοργίνων και ο Σύνδεσμος Απανταχού Κείων στον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ για να δοθούν αμαξίδια για τις ανάγκες των ιατρικών κέντρων τόσο της Αμοργού όσο και της Κέας.
Να ευχαριστήσουμε την μεταφορική εταιρεία του κ.Νίκου Καλπάκη που για ακόμα μία φορά στάθηκε κοντά μας παρ' όλο τον φόρτο εργασίας και την δυσκολία της όλης κατάστασης.
Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Giorgos Thireos για την άψογη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη η οποία κρατά χρόνια τώρα.
Συνεχίζουμε!!!

31 Οκτωβρίου 2019
Παραλαβή πλαστικών καπακιών 

Ευχαριστούμε θερμά για τα δεκάδες χιλιάδες καπάκια που μας έφερε σήμερα στα γραφεία μας η Λέσχη Lions και το Branch ΙΚΑΡΟΣ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους: την κα Έφη Νικολαΐδη Λέσχη Ροιάς Κυβερνήτης Θέματος 117 Α, τον κ. Μανώλη Καρανίκα Λέσχη Ροιάς Γενικός Γραμματέας Lions Θέματος 117 Α, και τέλος την κα Μαργαρίτα Δουλγέρη Λέσχη Lions Ροιάς.

29 Οκτωβρίου 2019
Παραλαβή πλαστικών καπακιών από το Leroy Merlin Αεροδρομίου

Σταθερός συνεργάτης το Leroy Merlin αεροδρομίου! Για άλλη μια φορά συγκέντρωσαν πλαστικά καπάκια.... 800 κιλά καπάκια!!! Ευχαριστούμε θερμά τον Μάνο Βεριβάκη που φέρνει εις πέρας τόσο άριστα την κοπιαστική αυτή δράση... ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους του Leroy Merlin, καθώς επίσης τη διοίκηση και όλους όσους προσέφεραν ακόμη και 1 καπάκι... μέχρι στιγμής έχουμε δώσει 163 αναπηρικά αμαξίδια και έχουμε δυστυχώς λίστα αναμονής 18 ατόμων... ως εκ τούτου συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθεια από κοινού.

24 Οκτωβρίου 2019
Μία ξεχωριστή παραλαβή πλαστικών καπακιών

Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι ξεχωριστή, είναι ιδιαίτερη, είναι μοναδική. Η σημερινή ήταν μέρα επισκέψεων και αγάπης. Τα κορίτσια του ΠΕΚΑΜΕΑ μας επισκέφθηκαν σήμερα μαζί με τις δασκάλες τους και περάσαμε ένα δημιουργικό πρωινό. Τα κορίτσια μας έφεραν τα καπάκια τους, έβγαλαν φωτογραφίες... αφού είναι φωτογράφοι μας χάρισαν σαπουνάκια αρωματικά που κατασκευάζουν οι ίδιες καθώς επίσης δώσαμε ραντεβού για νέες δράσεις και συνεργασίες. Υπάρχουν μέρες που είναι τόσες ξεχωριστές τρυφερές και όμορφες... Δίνουμε με όλα τα κορίτσια ραντεβού ξανά για μάθημα οδικής ασφάλειας και εικαστικές δημιουργίες.

21 Οκτωβρίου 2019
Παραλαβή πλαστικών καπακιών

Παραλαβή πλαστικών καπακίων. Ευχαριστούμε θερμά τον Αντώνη Μανδηλαρά για την πολύτιμη βοήθεια του!


24 Μαΐου 2019
Παράδοση πλαστικών καπακιών στην ανακύκλωση

Για ακόμη μια φορά ήρθε το φορτηγό της ανακύκλωσης. Ο Γιάννης πιστός σύμμαχος της προσπάθειας όπως και ο φίλος Μάνος, έδωσαν το παρόν. Αγαπάμε όμως τους "βαφτισμένους" από εμένα Θανάση και Γιώργο φίλους μας που κάθε φορά μας βοηθούν... Μπορεί να μην μπορώ να θυμηθώ τα ονόματά τους (γλωσσοδέτης τα αραβικά) μπορώ όμως να καταλάβω την καλοσύνη τους, όταν λένε: "όκι όκι κοπέλες, μη κοβαλάτε εσύ.." η καλοσύνη, η προσφορά, η φιλία, η δοτικότητα, δεν έχουν γένος, χώρα, χρώμα, δεν κοιτούν οικονομικό και κοινωνικό status. Είναι έννοιες πάνω από την ύπαρξη του ίδιου του ανθρώπου. Είναι η ουσία της ζωής και της δομής μια κοινωνίας με βάσεις. Οι βάσεις αυτές κατακερματίζονται όταν παύουν οι αξίες.


2 Φεβρουαρίου 2017
Ευχαριστούμε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον κύριο Γ. Ζωντό για την πρωτοβουλία στη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου συγκέντρωσαν συνολικά 6 σακούλες κήπου καπάκια!

2 Φεβρουαρίου 2017
Ευχαριστούμε το «Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού για τη συμμετοχή στη δράση με τη συλλογή καπακιών!

Συγκέντρωσαν συνολικά 9 σακούλες πλαστικά καπάκια!

27 Ιανουαρίου 2017
Ευχαριστούμε την εταιρεία «Mega Brokers»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία «Mega Brokers» για την τεράστια προσπάθεια!

Συγκέντρωσαν 300 κιλά καπάκια!

30 Αυγούστου 2016
Ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό Χανίων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια κινητοποίηση όλων σας!

1 τόνος και 600 κιλά στάλθηκε από το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Χανίων για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

29 Αυγούστου 2016
Ευχαριστούμε την Αμερικάνικη Πρεσβεία

O Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» ευχαριστεί θερμά την Αμερικάνικη Πρεσβεία για την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή στη δράση με τα καπάκια.

Συγκέντρωσαν 18 σακούλες κήπου καπάκια για τις ανάγκες και το έργο του Συλλόγου μας.


21 Ιουλίου 2016
Ευχαριστούμε το «Ρόδα τσάντα & καπάκια»
Στα πλαίσια της δράσης του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή, αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία με τμήματα του Ερυθρού Σταυρού, που συμμετέχουν ενεργά στη δράση με τη συλλογή καπακιών.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σχετικά με το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου μας, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού από το τμήμα του Πειραιά, ξεκίνησαν τη δική τους προσπάθεια, Ρόδα τσάντα & καπάκια, προκειμένου να κινητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με την αξία της ανακύκλωσης των πλαστικών καπακιών.

Ο χώρος τους, στην περιοχή του Πειραιά, λειτουργεί πλέον ως σημείο συγκέντρωσης καπακιών για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.


21 Ιουνίου 2016
Ευχαριστούμε το Δημοτικό Σχολείο Μονοδρίου

Ευχαριστούμε το Δημοτικό Σχολείο Μονοδρίου για τη συμμετοχή στη δράση με τα καπάκια!

21 Ιουνίου 2016
Ευχαριστούμε τη Σχολή Χατζήβεη

Ευχαριστούμε τη Sxoli Xatzivei/Σχολή Χατζήβεη για τη συνεχή στήριξη στη δράση με τα καπάκια!


4 Ιουνίου 2016
Ευχαριστούμε τον Ε.Ε.Σ τμήματος Χανίων και το 1ο Νηπιαγωγείο ΑΡΩΝΙΟΥ
Τα μικρά παιδιά τελικά όλο και ευαισθητοποιούνται περισσότερο. Απόδειξη το 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΩΝΙΟΥ όπου μετά από πρόσκληση των νηπιαγωγών παρουσιάσαμε την δράση μας και παραλάβαμε τα καπάκια που είχαν συγκεντρώσει.

Ευχαριστούμε πολύ τις νηπιαγωγούς κα Αγγελική Γιαλιτάκη, κα Αναστάσια Καφφάτου, κα Μαρία Κωστουράκη και φυσικά τους αξιολάτρευτους μαθητές τόσο για τα καπάκια αλλά και τις πανέμορφες ζωγραφιές που μας έδωσαν!!!

(Η ανάρτηση των φωτογραφιών έχει γίνει με την έγκριση των νηπιαγωγών)


31 Μαΐου 2016
Ευχαριστούμε τα Δημοτικά σχολεία (1ο-7ο-8ο-11ο-17ο-21ο) και τα νηπιαγωγεία (8ο-20ο-21ο) στην περιοχή της Ηλιούπολης
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα Δημοτικά σχολεία (1ο-7ο-8ο-11ο-17ο-21ο) και τα νηπιαγωγεία (8ο-20ο-21ο) στην περιοχή της Ηλιούπολης. 

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν για τις ανάγκες του Πανελλήνιου Σύλλογου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή 892 κιλά καπάκια. 


Παρά την καθυστέρηση που προέκυψε σχετικά με τη μεταφορά τους, δείξατε όλοι υπομονή και μεγάλη θέληση να υλοποιήσετε τον αρχικό σας στόχο.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους, δασκάλους, μαθητές και γονείς, ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

27 Μαΐου 2016

Ευχαριστούμε τον Ε.Ε.Σ τμήματος Χανίων και το 4ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών Χανίων

Από την παρουσίαση της ομάδας στο 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ. ευχαριστούμε πολύ τις νηπιαγωγούς κα Ψαρού Μαρία, κα Πατσογιάννη Ράνια, κα Μονιάκη Χρυσούλα και τα αξιολάτρευτα παιδιά που στηρίζουν την δράση της ομάδας!!!

(Η ανάρτηση των φωτογραφιών έχει γίνει με την έγκριση των νηπιαγωγών αρκεί να μην φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών)

25 Μαρτίου 2016
Ευχαριστούμε τον Ε.Ε.Σ τμήματος Χανίων
Αυτή την φορά καταφέραμε και στείλαμε στο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη Για Ζωή» τα περισσότερα καπάκια που έχουμε στείλει μέχρι στιγμής και με τα οποία θα αγοραστεί ένα καροτσάκι για ένα παιδάκι από τα Χανιά!!!!

Το βάρος τους; 1 ΤΟΝΟΣ και 40 ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που συμμετέχει στην δράση της ομάδας και είμαστε χαρούμενοι που όλοι μαζί θα μπορέσουμε να διευκολύνουμε την ζωή ενός μικρού παιδιού από την πόλη μας!!!!

Δεν σταματάμε όμως εδώ συνεχίζουμε δυναμικά αφού το συγκεκριμένο καροτσάκι είναι ειδικού τύπου και απαιτούνται πολλά κιλά ακόμα!


25 Μαρτίου 2016
Ευχαριστούμε το Δήμο Κρωπίας
Στις 25/5/2016 παραλάβαμε στην αποθήκη του Συλλόγου ένα φορτηγό γεμάτο καπάκια από το Δήμο Κρωπίας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη συμμετοχή στη δράση με τα καπάκια.

16 Μαρτίου 2016
Ευχαριστούμε τη Σχολή Χατζήβεη

Ευχαριστούμε τη Sxoli Xatzivei/Σχολή Χατζήβεη που για ακόμα μία φορά στάθηκε δίπλα στο έργο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη Για Ζωή», συγκεντρώνοντας και μεταφέροντας στα γραφεία στον Πειραιά, μεγάλη ποσότητα καπακιών.

9 Μαρτίου 2016
Ευχαριστούμε τον Ε.Ε.Σ τμήματος Χανίων και τον παιδικό σταθμό «ΖΩΓΡΑΦΙΑ»
Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους πιο μικρούς φίλους της δράσης μας και συγκεκριμένα τον παιδικό σταθμό «ΖΩΓΡΑΦΙΑ»!!

Αφού παρουσιάσαμε στα χαριτωμένα παιδάκια την δράση μας, μας παρέδωσαν τα καπάκια που είχαν συγκεντρώσει. 

Ευχαριστούμε πολύ την Κα Έρη Μανωλικάκη, διευθύντρια του παιδικού σταθμού, για την πρόσκληση στο χώρο τους και για την προσφορά τους στο έργο μας!

(Η ανάρτηση των φωτογραφιών έχει γίνει με την έγκριση της διευθύντριας του σταθμού αρκεί να μην φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών)

4 Μαρτίου 2016
Ευχαριστούμε τον Ε.Ε.Σ τμήματος Χανίων
Αποστολή στον Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη Για Ζωή» στην Αθήνα καπάκια βάρους 220 κιλών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων μελών του συλλόγου!!!

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλες τις επιχειρήσεις καθώς και όλα τα σχολεία των Χανίων που συμμετέχουν στην δράση μας και όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας!!!

25 Φεβρουαρίου 2016
Ευχαριστούμε το 46ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά
Ευχαριστούμε το 46ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για τη συνεισφορά του στη δράση με τα καπάκια.

Συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στα γραφεία του Συλλόγου, στον Πειραιά, 15 σακούλες απορριμμάτων καπάκια!

18 Φεβρουαρίου 2016
Ευχαριστούμε το Κέντρο προσχολικής αγωγής «Ήλιος»
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο προσχολικής αγωγής «Ήλιος», στους δασκάλους και στους μικρούς μαθητές για τη συμμετοχή στη δράση με τα καπάκια!

«Αγαπητοί γονείς και φίλοι του σχολείου μας

Η κοινωνική δράση "μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς" που ξεκίνησε στο σχολείο μας, τον περασμένο Μάρτιο, έκανε την δεύτερη του στάση και παρέδωσε σήμερα Πέμπτη 16 σακούλες με καπάκια, στο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων "Αγάπη για Ζωή".

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά γονείς και φίλους που συμμετείχαν σ΄ αυτή τη προσπάθεια».