28 Ιαν 2018

«ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας»

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με την υποστήριξη του συλλόγου «Αγάπη για Ζωή»
Ο ΓΣ Περιστερίου Αθλητικός Σύλλογος (πρωτοπόρος ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής) συναντά τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας (Ντικούδη, Τσαρτσαρή, Παπαλουκά, Γιαννούλη, Μπουντούρη κα πολλούς με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη) σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης με στόχο τη στήριξη των παιδιών της Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, των ανθρώπων που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 7 μμ
ΤΟΠΟΣ
Κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ 116 και Γιαννιτσών, Περιστέρι)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Ο γνωστός σε όλους μας δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής Vassilis Skountis

Να μην λείψει κανείς!

Για 46 χρόνια η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χαράζει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Σήμερα 240 παιδιά, νέοι και ενήλικες εξυπηρετούνται καθημερινά στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη.

Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Εταιρεία και τα παιδιά της χρειάζονται πραγματικούς φίλους που θα τους δώσουν ένα χέρι.

Τη λύρα και το νταούλι τα παίζουν στα δάχτυλα... Με τη μπάλα του μπάσκετ έχουν καλή σχέση, αν και δεν είναι το φόρτε τους. Όμως οι Droulias Brothers είναι έτοιμοι να δώσουν τη δική τους... ασίστ στο παιχνίδι για καλό σκοπό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/1/2018 στο κλειστό του Περιστερίου.

Έτσι στο παρκέ θα βρεθούν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου Αθλητικός Σύλλογος αλλά και οι Ηλίας Δρούλιας και Κωνσταντίνος Δρούλιας, που δεν θα βάλουν τα αθλητικά τους, αλλά στο ημίχρονο του αγώνα θα δώσουν τη δική τους... ασίστ.

Με τη μουσική τους και τις μαντινάδες τους το αχτύπητο δίδυμο με τον μοναδικό τρόπο που ξεσηκώνει το κοινό, θα τραγουδήσει για τα παιδιά σε αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα event.