9 Μαΐ 2018

Ο «Αγάπη για Ζωή» στο 5ο Δημοτικό Άνω Γλυφάδας

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συζήτηση με τους μαθητές της 5ης και 6ης Δημοτικού
Σήμερα, Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Άνω Γλυφάδας συζήτηση με τους μαθητές της 5ης και 6ης Δημοτικού, η οποία αφορούσε την κυκλοφοριακή αγωγή, την χρησιμότητα του Κ.Ο.Κ., την σωστή ένδυση και συμπεριφορά του μοτοσυκλετιστή, καθώς τι σημαίνει η ανακύκλωση του πλαστικού καπακιού και γιατί το μετατρέπουμε σε αναπηρικό αμαξίδιο.


Στη συζήτηση παρόντες ήταν η Πρόεδρος του «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ», Βιβή Βάγγαλη και ο κύριος Ντίνος Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας.

Η συζήτηση με τα παιδιά είχε μεγάλο ενδιαφέρον και οι απόψεις τους καθώς και οι εύστοχες παρατηρήσεις τους μας ενισχύουν την πεποίθηση πως τα παιδιά έχουν πλήρη ενημέρωση και άποψη για το πως πρέπει να κινούμαστε, σαν πεζοί και σαν οδηγοί. Σαφώς και υπήρχαν αντιδράσεις σε κάποια πράγματα αλλά πιστεύουμε πως τα παιδιά κατανόησαν την χρήση του κράνους π.χ. όταν οδηγούν το ποδήλατό τους.

Να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του σχολείου κύριο Τζιτζιβάκη Γιάννη για την πρόσκληση.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τις μοτοσυκλετιστικές λέσχες, ΛΕ.Μ.Σ., την Desmo Owners Ducati Club Hellas, την Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW, το TDM Hellas Club, και το VSTROM Hellas Club που στηρίζουν εθελοντικά αυτή την δράση.