16 Σεπ 2018

Παράδοση ειδικού τύπου αμαξιδίου στον Ντένη Βούλγαρη

Δείτε τις φωτογραφίες από την παραλαβή του αμαξιδίου από τον Ντένη στα γραφεία του «Αγάπη για Ζωή»
Στα μέσα Δεκεμβρίου 2017, μέσα από την εκπομπή Dance me, με την Σοφία Παγώνη, είχα την χαρά, την τιμή να γνωρίσω έναν σπουδαίο άνθρωπο και χορευτή λάτιν χορών, τον Ντένη Βούλγαρη.
Ο Ντένης, χρειαζόταν ένα ειδικού τύπου αμαξίδιο για να μπορεί να εκπροσωπεί την χώρα μας σε διαγωνισμούς χορού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.



Ο Ντένης, έπειτα από μια άτυχη στιγμή σε τροχαίο ατύχημα δεν περπάτησε ξανά... αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να του στερήσει το δικαίωμα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!
Η θέληση και το πείσμα του τον έκαναν να συμβιβαστεί με την νέα κατάσταση και να κατακτήσει διακρίσεις στον χορό.

Δεν θα πούμε εδώ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα οι σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι και για τα αυτονόητα που κανένας φορέας δεν φροντίζει να τους παρέχει. Είναι μια πληγή ανοιχτή αυτό το πολύπλευρο θέμα.

Είμαστε στην ευχάριστη όμως θέση να σας πούμε ότι σήμερα, Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ντένης παρέλαβε το ειδικού τύπου αμαξίδιο από τα γραφεία του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ».

Να ευχαριστήσουμε θερμά το Ίδρυμα Θεμιστοκλή Λαμπρόπουλου για την ευγενική δωροθεσία στο μεγαλύτερο μέρος του κόστους του αμαξιδίου καθώς και όλους όσους συγκεντρώνουν και προσφέρουν τα πλαστικά καπάκια στον Σύλλογο έτσι ώστε να μπορούν να καλυφθούν κοστολογικά οι όποιες αλλαγές χρειάζονται τα ειδικά αυτά αμαξίδια προκειμένου να μπορούν οι αθλητές να τα χρησιμοποιήσουν για τον σκοπό που τα χρειάζονται.

Στην παράδοση του αμαξιδίου παρούσες ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου, Βιβή Βάγγαλη, η Αντιπρόεδρος, Μαίρη Τζωρζτάτου, η Σύμβουλος, Μάρω Καραμάνου καθώς και η Έλενα Καλλίλα, παρτενέρ του Ντένη και η Σοφία Παγώνη η οποία μας έφερε σε επαφή με τα εκπληκτικά αυτά παιδιά.
Να ευχαριστήσουμε και την δασκάλα του Ντένη κα Μαίρη Παπαδοπούλου που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας εχθές.

Σας ευχόμαστε πολλές νίκες και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η μόνη αναπηρία που υπάρχει είναι στο μυαλό και την ψυχή, μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Dance me