9 Οκτ 2018

Η Μαρίζα παρέλαβε το νέο της αμαξίδιο

Ευχαριστούμε όσους υποστήριξαν την προσπάθεια - Όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη Μαρίζα
Η φίλη Μαρίζα από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ζει το όνειρο, το θαύμα... καθώς το νέο της αμαξίδιο είναι πραγματικότητα. Για την αγορά του αμαξιδίου της πάλεψαν με πολύ αγάπη, πολλοί άνθρωποι. Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα στον αξιότιμο κ. Κωνσταντίνο Μπαλαγούρα, ο οποίος μας έφερε σε επαφή με μια πλειάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών.



Ο κος Μαχαιρίτσας ακούγοντας την ανάγκη για την αγορά αυτού του ειδικού αμαξιδίου δήλωσε ευθύς αμέσως τη στήριξη του. Κάλεσε μια όμορφη μουσική- καλλιτεχνική παρέα και έτσι στις 17/5/2018 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με την εξαιρετική επίσης υποστήριξη του κου Σφακιανάκη, έγινε πραγματικότητα μια συναυλία αλληλεγγύης και αγάπης.

Η Φ. Βελεσιώτου, ο Γ. Γιοκαρίνης, ο Ν. Ζιώγαλας, ο Κ. Καζάκος, τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Α. Μουτσάτσου, ο Μ. Πασχαλίδης, η Μ. Πάχου, ο Δ. Σταρόβας, ο S. Tesser, και φυσικά ο Λ. Μαχαιρίτσας, ένωσαν τις φωνές τους μόνο γιατί η Μαρίζα «ήθελε να ζήσει...» μια ζωή αλλιώτικη... πιο εύκολη, πιο ξεκούραστη, πιο ανθρώπινη... στο όλο εγχείρημα ευχαριστούμε από καρδιάς τα Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλος και φυσικά την εταιρεία MOTOROIL.

Στις μέρες της ηθικής απαξίωσης, του ωχαδερφισμού και της αλλοτρίωσης, υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που συνεχίζουν να δηλώνουν με πράξεις πανανθρώπινα ιδανικά. Η αγάπη, η προσφορά, η συμπαράσταση σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο, η δοτικότητα, η υποστήριξη, η φιλία και τέλος το όλοι μαζί σε έναν κοινό καλό σκοπό, ανυψώθηκαν μέσα από τη μουσική σε μια βραδιά γεμάτη από δάκρυα αγάπης, χαράς, και ευτυχίας.

Ευχαριστούμε όσους υποστήριξαν την προσπάθεια, όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη Μαρίζα... καλή αντάμωση στο δρόμο της αγάπης για ζωή...

Να είστε όλοι καλά!

«Δεν ήξερα πού να σε πάω
δεν ήξερες πώς να μ`αφήσεις
εγώ ήθελα να σ`αγαπάω
κι εσύ ήθελες μόνο να ζήσεις».