9 Νοε 2020

Παράδοση ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Χανίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"


Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, εν μέσω πανδημίας και περίεργων αντίξοων συνθηκών παραδώσαμε στο Γ.Ν. Χανίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ιατροτεχνικό εξοπλισμό (θερμόμετρα υπερύθρων και οξύμετρα δακτύλου) τα οποία παρέλαβε ο Νίκος Κουνδουράκης Δ/ντης Παγίων του νοσοκομείου. Η συνεργασία μεταξύ πολλών ανθρώπων, η οποία στηρίζεται καθαρά στον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια φέρνει πολύ όμορφα και ουσιαστικά αποτελέσματα.
Ο ιατροτεχνικός εξοπλισμός αγοράστηκε από το αντίτιμο των πλαστικών καπακιών τα οποία συγκέντρωσε το Leroy Merlin Αεροδρομίου και προσφέρθηκε στο Γ.Ν. Χανίων ως φόρο τιμής και σεβασμού στην μνήμη της αξιόλογης συναδέλφου τους Σοφίας Τσ. η οποία έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν λίγο καιρό.
Την παράδοση έκανε ο εκπρόσωπος του Leroy Merlin και υπεύθυνος για την δράση κος Μάνος Βεριβάκης και η κα Βιβή Βάγγαλη Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ".
Ο ιατροτεχνικός εξοπλισμός δεν θα μπορούσε να φτάσει στον προορισμό του χωρίς την πολύτιμη χορηγία των εισιτηρίων από την ΑΝΕΚ LINES και την BLUE STAR FERRIES, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Άννα Νικολακάκη για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Δαμουλή Βοτζάκη και την κα Ρίτσα Δεικτάκη για την ζεστή φιλοξενία τους στα διαμερίσματα Jasmine στο Μάλεμε Χανίων.
Και φυσικά τον κο Νίκο Καλπάκη που χωρίς την σημαντική βοήθειά του δεν θα μπορούσαμε να παραδώσουμε άμεσα τα πλαστικά καπάκια στην ανακύκλωση.