12 Μαρ 2021

 Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Γ.Ν.Α. "Η ΕΛΠΙΣ"



Σήμερα 12 Μαρτίου 2021 παραδόθηκε το 187ο αναπηρικό αμαξίδιο στο Γ.Ν.Α. "Η ΕΛΠΙΣ", το οποίο δώρισαν η Coca Cola Hbc και οι υπάλληλοι της εταιρείας. Η παράδοση έγινε από την Πρόεδρο του ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, Βιβή Βάγγαλη και τον εκπρόσωπο της Coca Cola Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.
Παρούσες στην παράδοση ήταν η Διοικητική Διευθύντρια κα Ειρήνη Καριατλή, η Διοικητική Υποδιευθύντρια κα Σταυρούλα Δημητρακοπούλου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Χαμαϊδή Κοντογιάννη, η Υπεύθυνη Διαχείρισης Υλικού κα Ιωάννα Μέλη και η αγαπητή μας κα Ευθυμία Φουσέκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Δωρεών.
Ο Covid 19 άλλαξε πολλές συνήθειές μας και σε πολλούς από εμάς τον τρόπο ζωής μας, όμως κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές.
Η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ζωή για κάποιους ανθρώπους παραμένει σταθερή αξία.
Όσο κι αν οι συνθήκες είναι τραγικά δύσκολες θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας με όποιον τρόπο μπορούμε σε όλους τους μάχιμους ιατρούς, το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό, στους εργαζομένους σε όλους τους τομείς που απαιτεί ένα νοσοκομείο καθώς και στην Διοίκηση.
Να τους ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά και την εκτίμηση για το αγώνα που δίνουν υπέρ της ανθρώπινης ζωής, πραγματικοί ήρωες σε επικίνδυνες μάχες.