13 Σεπ 2021

Λίγο πριν ο Covid-19 μας χτυπήσει την πόρτα, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε καθημερινά και ενώ είχαμε τελειώσει με την παράδοση ενός ακόμα αμαξιδίου στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", καθίσαμε να συζητήσουμε πίνοντας καφέ με την πολύ καλή φίλη πια Αλεξάνδρα Νάκα, Υπεύθυνη Διαχείρισης Υγειονομικής Μονάδας - Ανακύκλωσης του νοσοκομείου.
Την ρώτησα αν υπάρχουν ανάγκες στο νοσοκομείο και η απάντησή της ήταν η εξής: "Έχουμε πολλές ανάγκες αλλά θα ήθελα να σου ζητήσω μία μεγάλη χάρη. Αν μπορείς κάνε κάτι για να παρέχουμε αμαξίδια στην Ογκολογική Μονάδα του "ΕΛΠΙΔΑ" το οποίο στεγάζεται στο "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".
Δεν θα πω περισσότερα, δεν χρειάζεται άλλωστε...
Ομολογώ πως τον ενάμιση τελευταίο χρόνο η αγωνία για να βρούμε τα χρήματα για τα συγκεκριμένα αμαξίδια ήταν μεγάλη μιας και είναι ειδικού τύπου και ακριβά.
Την λύση την έφερε για ακόμα μία φορά η GROURAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και τους ευχαριστούμε όλους θερμά διότι μόλις έλαβε το αίτημα μας, που ομολογώ αρνήθηκαν αρκετοί, έσπευσε άμεσα στην κατάθεση των χρημάτων για την δωρεά των πολύτιμων αυτών αμαξιδίων.
Και πως να μην ευχαριστήσω από καρδίας για ακόμα μία φορά την εξαιρετική Λαμπρινή Κωλέττα τόσο προσωπικά όσο και ως εκπρόσωπος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ" για την μεγάλη ευαισθησία της στα τόσο φλέγοντα αυτά ζητήματα που δυστυχώς παρουσιάζονται τόσο διαφορετικά στις περίεργες αυτές μέρες που διανύουμε.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες, θα αρκεστώ να γράψω μόνο πως αυτά τα αμαξίδια θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην μεταφορά των παιδιών για τα αυτονόητα από τους ανθρώπους που εργάζονται στο νοσοκομείο και που δίνουν τον δικό τους αγώνα στην Ογκολογική Μονάδα στηρίζοντας παιδιά και γονείς.
Στην παράδοση των αμαξιδίων που έγινε την Παρασκευή 20/08/2021 παρευρέθησαν οι: Κα Η Αλεξάνδρα Νάκα, η κα Ασημακοπούλου, Τομεάρχης στην Νοσηλευτική Υπηρεσία, ο κος Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, Νοσοκόμος-Τραυματιοφορέας του νοσοκομείου και η Βιβή Βάγγαλη, Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ".
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάνο Βεριβάκη που ήταν δίπλα μου και στήριξε για ακόμα μία φορά τις δράσεις του Συλλόγου.
Τα λόγια περιττά, οι φωτογραφίες τα λένε όλα!
Ο επόμενος στόχος είναι να βρεθούν αμαξίδια για το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εδώ καλώ όλους εσάς να μας βοηθήσετε να δωρίσουμε τα αμαξίδια.
Τα αριστεία λοιπόν αξίζουν σε όλους εσάς που δίνετε καθημερινό αγώνα σε τριτοκοσμικές συνθήκες και όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας περάσουν ότι όλα είναι ρόδινα και ωραία μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.