25 Ιουν 2022

Σίγουρα Δίπλα Μας! GROUPAMA Ασφαλιστική ευχαριστούμε!

Κάθε φορά που δωρίζουμε ένα αμαξίδιο σε όποιον μας το ζήτησε, η χαρά είναι τόσο μεγάλη γιατί, όσο δύσκολες κι είναι οι συνθήκες καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο.

Όταν όμως αμαξίδια δωρίζονται σε συγκεκριμένες νοσοκομειακές δομές που θεραπεύονται παιδιά τότε η συγκίνηση και η χαρά έχουν διαφορετική υπόσταση που για να την αντιληφθείς πρέπει να την βιώσεις.
Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, που για μία ακόμα φορά η #GROUPAMA_Ασφαλιστική στάθηκε αρωγός στο κάλεσμά μας, πραγματοποιήθηκε διπλή παράδοση ειδικού τύπου αμαξιδίων.
Η πρώτη παράδοση έγινε στην Ογκολογική Μονάδα ΠΑΙΔΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ" όπου παραδόθηκαν 2 ειδικού τύπου αμαξίδια και η δεύτερη στο ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" όπου παραδόθηκαν 3 ειδικού τύπου αμαξίδια για τις ανάγκες στα Επείγοντα Περιστατικά και στον Αξονικό Τομογράφο.
Στην παράδοση παρευρέθηκαν οι: κα Νάκα Αλεξάνδρα, Υπεύθυνη Διαχείρισης Αποβλήτων Υγειονομικής Μονάδας - Τμήματος Λοιμώξεων, η κα Βασιλική Ντρε, Τομεάρχης της Νοσηλευτικής Διοίκησης, η Υπεύθυνη του αξονικού-μαγνητικού τομογράφου, η Υπεύθυνη των Επειγόντων Περιστατικών, οι Υπεύθυνοι των Ογκολογικών Τμημάτων και ο Νοσοκόμος Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας. Την GROUPAMA Ασφαλιστική εκπροσώπησε η κα Λαμπρινή Κωλέττα και τον ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ η κα Βιβή Βάγγαλη.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους δίνουν καθημερινή μάχη για την υγεία των παιδιών μας, να έχουν κουράγιο και δύναμη γιατί η προσφορά τους είναι ανεκτίμητης αξίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Αλεξάνδρα Νάκα για το τεράστιο ενδιαφέρον της για όλα τα Τμήματα της Ογκολογικής Μονάδας και του "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".
Η αρωγή, η συμπαράστασή ,η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια είναι ζωτικής σημασίας για να μπορούμε να συνεχίζουμε το έργο μας και να ανακουφίζουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην GROUPAMA Ασφαλιστική για όλα όσα προσφέρει και είναι πάντα δίπλα μας.
Ένα μεγάλο, τεράστιο ευχαριστώ στην κα Λαμπρινή Κωλέττα για την ευαισθησία και την ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα της που την εισπράττουμε σε κάθε μας κάλεσμα.