9 Απρ 2024

Παράδοση αμαξιδίων

Στις 28/04/2023 παραδόθηκαν 3 αμαξίδια στο Γ.Ν. Χανίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".
Κατόπιν της πρόσφατης επισκέψεώς μας στο Νοσοκομείο για την παράδοση ενός αμαξιδίου, οι εργαζόμενοι μας είπαν ότι οι ανάγκες τους σε αμαξίδια είναι μεγάλες.
Κατόπιν αυτού αποφασίσαμε να δώσουμε ακόμα δύο αμαξίδια με την ευγενική χορηγία της #groupama Ασφαλιστικής στο Νοσοκομείο Χανίων. Το τρίτο αμαξίδιο το πρόσφερε η Μονάδα Βιομηχανικού Αερίου Κρήτης, #μοβιακ και τους ευχαριστούμε θερμά για δωρεά του αμαξιδίου.
Στην παράδοση του αμαξιδίου παρευρέθηκαν: η κυρία Αδριάνα Διδασκάλου, Υπεύθυνη ΤΕΠ, οι κύριοι Φραγκιαδάκης Γεώργιος και Νευράκης Λευτέρης, τραυματιοφορείς και φυσικά η κυρία Μοσχόβια Αλεξανδράκη, Τομεάρχης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την #groupama Ασφαλιστική για την αμεσότητά της στην παράδοση των αμαξιδίων και ιδιαιτέρως την κυρία Λαμπρινή Κωλέττα τόσο για την εξαιρετική συνεργασία μαζί της όσο και την μεγάλη της ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα.
Ένα μεγάλο Μπράβο , σε όλους τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Χανίων για την επιμονή, την υπομονή και το χαμόγελό τους στις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.
212 αμαξίδια έχουν παραδοθεί μέχρι τώρα!
Είμαστε σίγουρα δίπλα σας!