27 Μαρ 2018

Βίντεο από το διαδραστικό μάθημα στο 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω

Δείτε το βίντεο του «Αγάπη για Ζωή» από το διαδραστικό μάθημα
Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όπου εστιάσαμε στον σωστό εξοπλισμό που αφορά τους μοτοσυκλετιστές και την ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή που πρέπει να γίνει κατανοητή τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς. 


Η Πρόεδρός μας, Βιβή Βάγγαλη άνοιξε το μάθημα και σύστησε τους εκπροσώπους στο διδακτικό προσωπικό, στα παιδιά και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Δείτε το βίντεο από το μάθημα στο οποίο ο Αλέξης Παπαλιάρης, Γ. Γραμματέας της Desmo Owners Club Ducati Hellas έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την ένδυση, την υπόδηση και την αναγκαιότητα του κράνους για την σωματική ασφάλεια, ο Στέφανος Τάρλας, εκπαιδευτής οδηγών, με διαδραστική συζήτηση και προσομοιωτή μέθης, έδωσε το δικό του στίγμα στα παιδιά, ο Ντίνος Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος της ΛΕΜΣ, με τις εύστοχες παρατηρήσεις του έδωσε χρήσιμες πληροφορίες ως προς την ασφάλεια του μοτοσυκλετιστή στην οδηγική συμπεριφορά.

Τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να ακούνε και να μπαίνουν στην διαδικασία της συζήτησης.
Είναι πολύ σημαντικό να ακούμε όλοι μας καθημερινά τέτοιους είδους θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια... την οδηγική συμπεριφορά.

Ευχαριστούμε πολύ τις μοτοσυκλετιστικές λέσχες που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια:
  • Την Desmo Owners Club Ducati Hellas
  • Την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕΜΣ)
  • Την Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW
  • Το TDM Hellas Club
  • Το VSTROM Hellas Club
Η εθελοντική συμμετοχή και η ενεργώς παρουσία σας είναι σημαντική και πολύτιμη.

Δείτε το βίντεο από το διαδραστικό μάθημα: