21 Μαρ 2018

Διαδραστικό μάθημα στο 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω - Φωτογραφίες

Ο «Αγάπη για Ζωή» στο διαδραστικό μάθημα ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς και σωστού εξοπλισμού για τους αναβάτες μοτοσυκλέτας στο 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω
Σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όπου εστιάσαμε στον σωστό εξοπλισμό που αφορά τους μοτοσυκλετιστές και την ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή που πρέπει να γίνει κατανοητή τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς.


Στο μάθημα παρόντες ήταν ο Αλέξης Παπαλιάρης, Γ. Γραμματέας της Desmo Owners Club Ducati Hellas, ο οποίος έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την ένδυση, την υπόδηση και την αναγκαιότητα του κράνους για την σωματική ασφάλεια, ο Στέφανος Τάρλας, εκπαιδευτής οδηγών, ο οποίος με διαδραστική συζήτηση και προσομοιωτή μέθης, έδωσε το δικό του στίγμα στα παιδιά, ο Ντίνος Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος της ΛΕΜΣ, με τις εύστοχες παρατηρήσεις του έδωσε χρήσιμες πληροφορίες ως προς την ασφάλεια του μοτοσυκλετιστή στην οδηγική συμπεριφορά και φυσικά η Πρόεδρός μας, Βιβή Βάγγαλη που άνοιξε το μάθημα και σύστησε τους εκπροσώπους στο διδακτικό προσωπικό, στα παιδιά και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Είναι πολύ σημαντικό να ακούνε και να μπαίνουν τα παιδιά στην διαδικασία της συζήτησης. Είναι πολύ σημαντικό να ακούμε όλοι μας καθημερινά τέτοιους είδους θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια... την οδηγική συμπεριφορά.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τις μοτοσυκλετιστικές λέσχες που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.
την Desmo Owners Club Ducati Hellas, την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕΜΣ), την Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW, το TDM Hellas Club, και το VSTROM Hellas Club.

Η εθελοντική συμμετοχή και η ενεργώς παρουσία σας είναι σημαντική και πολύτιμη.