25 Σεπ 2018

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της Μαίρη Τζωρτζάτου, αντιπρόεδρο του «Αγάπη για Ζωή», για τους στόχους και τις δράσεις του συλλόγου

Ένα καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο, χορηγία των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλος, Εκπαιδευτική Αναγέννηση, παρέδωσε στις 25 Σεπτεμβρίου ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για ζωή» στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαίρη Τζωρτζάτου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας που νησιού και παρέδωσε η ίδια το αναπηρικό αμαξίδιο.Μιλώντας στο Aegina Portal παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του συλλόγου. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη Για Ζωή», ιδρύθηκε το 2005 αν και η ενεργός του δράση ξεκίνησε το 2015.

Σκοπός του Αγάπη για Ζωή είναι η πρόληψη, η συμπαράσταση και η αρωγή σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, με σοβαρά κινητικά προβλήματα, που έχουν προκληθεί είτε από ατυχήματα, είτε από άλλους παράγοντες, καθώς επίσης και σε ενήλικες.

Ο «Αγάπη για Ζωή» από το 2015 έχει δωρίσει 130 αμαξίδια και ειδικούς μηχανισμούς. Αυτό που δόθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας ήταν το 130ο.

Ο σύλλογος αξιοποιώντας συνεργασίες με δήμους και φορείς, κάνει δωρεάν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 20.000 μαθητές. Τέλος, η κυρία Τζωρτζάτου είπε ότι θα ήταν χαρά του συλλόγου να συμμετάσχει σε μία εκπαιδευτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια στον δήμο Αίγινας.

Δείτε το βίντεο:


Για το ταξίδι στην Αίγινα, ευχαριστούμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία Saronic Ferries.
Στα πλαίσια της ΕΚΕ και του εθελοντισμού μας έδωσε δωρεάν εισιτήρια για τη μεταφορά του αμαξιδίου!