24 Σεπ 2018

Ο Αγάπη για Ζωή στην Πάτρα για την ημέρα μνήμης και τιμής του αδικοχαμένου Γιώργου

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση στην ημέρα κράνους
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων @ Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή, τη Δευτέρα 24/9/2018 βρέθηκε στην Πάτρα, στην ημέρα κράνους, αλλά στην ημέρα μνήμης και τιμής του αδικοχαμένου Γιώργου. Ήταν μόλις 17 ετών. Δεν φορούσε κράνος… η ζωή του κόπηκε απότομα…Η μητέρα του Γλυκερία Λύτρα για 3η συνεχόμενη χρονιά με το μαζικό αυτό τρόπο τιμά τη μνήμη του Γιώργου, θέλοντας να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους όσους οδηγούν δίτροχα… κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι ένας φόρος τιμής στον κάθε αδικοχαμένο στην άσφαλτο.

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο - κάλεσμα της κα. Λύτρα:

Δευτέρα 24/9/18 κ ώρα 6:00 μ.μ πλατεία Γεωργίου......σε έναν αγώνα που ξεκίνησε η μαμά μου..... ήμουν αθλητής...ήμουν μαθητής... είχα όλη τη ζωή μπροστά μου.. όνειρα σχέδια ελπίδες...τα μοιραζόμουν με τους δικούς μου ανθρώπους....τα θεωρούσα όλα δεδομένα..... όμως τίποτα δεδομένο.....όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα δευτερόλεπτο.... τώρα......εγώ πολύ μακριά για να με ακούσεις να με νιώσεις....να ακούσεις το γέλιο μου τη φωνή μου να με δεις να παίζω μπάλα.. ρωτά τη μαμά μου πως νιώθει... ρωτά την αδελφή μου... ρωτά τον μπαμπά μου....η μάλλον μην ρωτάς.... είναι δύσκολη ερώτηση για να σου απαντήσουν..... απλά ΒΑΛΕ ΚΡΑΝΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΟ.....ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ....ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ........ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....


Η μητέρα του Γιώργου, δίνει το δικό της μήνυμα για το τι σημαίνει «ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ»  (1ο Μέρος)

Η μητέρα του Γιώργου, δίνει το δικό της μήνυμα για το τι σημαίνει «ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ»  (2ο Μέρος)

Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ» στηρίζει όλες τις προσπάθειες οι οποίες γίνονται με σκοπό την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Καλούμε όλες τις ομάδες, τις λέσχες, τους αρμόδιους φορείς, τους απλούς πολίτες να στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες με όποιον τρόπο μπορούν. Είναι μια μάστιγα που μας αφορά όλους!

Φοράμε πάντα το κράνος μας δεμένο όταν καβαλάμε την μοτοσυκλέτα ή τα μικρού κυβισμού μηχανάκια και φυσικά τον εξοπλισμό ασφαλείας μας, όχι γιατί μας το επιβάλλουν οι νόμοι και οι κανόνες, μας το επιβάλλει η ίδια ή ΖΩΗ...

Το δικό του στίγμα για την οδική ασφάλεια κατέθεσε ο κύριος Σπύρος Νιάρος. Ακούστε τον προσεκτικά!

Δείτε τις φωτογραφίες από την ημέρα μνήμης και τιμής του αδικοχαμένου Γιώργου στην Πάτρα: