13 Μαρ 2018

Φωτογραφίες από το διαδραστικό μάθημα στη Λακωνική Σχολή Φραγκή

Ο «Αγάπη για Ζωή» στο διαδραστικό μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλούς μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού
Σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου το πρωί, πραγματοποιήθηκαν σε δύο τάξεις της Λακωνικής Σχολής Φραγκή, διαδραστικά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλούς μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού. Τα παιδιά, αν και μικρά σε ηλικία, συμμετείχαν ενεργά κάθ' όλη την διάρκεια του διαδραστικού.


Οι απορίες και τα ερωτήματα καθώς και οι μέχρι τώρα εμπειρίες τους μας ενισχύουν την πεποίθηση πως το πρώτο και μεγαλύτερο σχολείο είναι η ίδια η οικογένεια και τα παραδείγματα που δίνουν στα παιδιά.

Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιήθηκαν από την Βιβή Βάγγαλη, Πρόεδρο του «Αγάπη για Ζωή» και τον κύριο Ντίνο Αντωνόπουλο, εκπρόσωπο των μοτοσυκλετιστικών λεσχών, ΛΕΜΣ - BMW Raiders Hellas - Desmo Owners Ducati Hellas - TDM Hellas - VSTROM Hellas.

Τους ευχαριστούμε για την εθελόντική παρουσία και βοήθειά τους στην προσπάθεια, να κατανοήσουν τα παιδιά την σπουδαιότητα της ασφαλούς κυκλοφοριακής αγωγής και του απαραίτητου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού για την ασφάλεια μας σε περίπτωση ατυχήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το διαδραστικό μάθημα αγωγής και ασφαλούς μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού στη Λακωνική Σχολή Φραγκή: